Кладионица

1. Lenard odlozio slavlje, ali koliko sutra uvece 100% uzimam

2. ahah atet sutnuo 1 za 13min igre

3. sad ce poluvreme sutnuo cuvek jednom za poluvreme

4. PuppetMaster

Stevane ako citas ovo sa svog katodnog monitora preko dial-up konekcije sa masine koju pokrece dual core procesor @1.4GHz, nemoj se ljutiti, samo iskazujem svoj STAV kao sto si zahtevao od mene.

Нормални би то схватили као савет, док ти испуњаваш "захтев" што само потврђује моја запажања о твом поданичком карактеру.

Него, пошто си почео да ми се обраћаш и кад нисам онлајн и пошто је почело очигледно много да ти годи да истичеш своје финансијско преимућство које почива на пилићарском царству и родитељском раду, морам да ти помогнем да уочиш зашто немаш превише разлога за тај лажни осећај надмоћи. Видиш, мени повремено успе да у своју подстанарску јазбину доведем рецимо неку ауторку са неког шаљивог сајта да гледамо на Машу и меду на канти од компа коју покрећу два хрчка док јој грицкам брадаје, док ти у своју родитељку кућу доводиш евентуално неког ортака дебила да играте доту и поред тога ти комп служи да запиткујеш свако мало Бохора и Псета како се опходити с рибама као да очекујеш да неко може да ти напише универзално упутство за понашање с девојкама у свакој ситуацији.

Зато следећи пут кад ти рендом лик смува симпатију, немој превише да се залећеш на мене, него иди на групни чет по утјеху и примени већ опробани рецепт где интернет другари потврдно климају главом на "гледајте лика, иде у теретану, чита књиге и скинуо ми синпатију, реците какав дебил ха ха ха ха".

Гери Херис +

5. Hvala Nikolase, mnogo dobitaka ti zelim

6. desi duka pedercino jedna

7. i Stevana ste pokvarili los covek da bude govna

8. Toni parkeru jebacu ti zenu da znas ako das kos

9. Vidi sad i lopez podilkanio alo bre majmuni znam gde zivite

10. Hahaha, pozz izi

11. https://m.youtube.com/watch?v=zQHeGaIG2Ps&client=mv-google&layout=mobile

Solidan yt strim za one s telefona. Mada i drugi linkovi na reddit-u rade s telefona.

12. pojeba me parker 23 sekunde pred kraj jer je bangavi pol dzordz uspeo da izgubi loptu i pokloni im kontru pusite mi kurac debili jedni jebem vam se sa mamama

13. i sto je najgrdje izadje posle bacanja hahahah DA ODMORI ZADNJE 23 SEKUNDE XDDDD

14. pseto sta ti ja rekoh za denver danas a ti meni hahaha vidi ovu budalcinu

15. Ja odigram golden stejt pa ih denver sa 3 i po igraca odere 12 u prvoj.. Iz dana u dan..

16. STO NISI OKACIO LINK IZDRKOTINO

17. Pa eno stavio nikolas to je taj link jbt

Kako ih kenjaju trojke pa moze li ista u ovome zivotu sa krene na bolje

18. Boli me kurac ko je sta stavio ako smo se dog da stavis u 3 i jos ja napusim radmila a tebe pohvalim ima da dodjes i stavis jesi cuo

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.