Napravili svinjariju od poslednja dva minuta jureći za tom trojkom, svako ko dobije loptu siluje da baš on ostane ubeležen, i na kraju ni ne šutnu u poslednjem napadu, a bilo je vremena, pa jebem vam mater šta ste onda jeli govna i useravali kraj utakmice.
Trebalo je dati loptu hernangomezu, baš je izuo ovu tekmu, hajlajt tekme on i jokić samo, uz po neku trojku nelsona još.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
kako se ljube na ovim kiss camera ma u publici..
Jel bi se ti ljubio izijem ili bi iskulirao
zamislite da je umesto ovih KISS CAMERA...FINGERING CAMERA :D prstenac kamera
Vazi jbg reko sam da cu da stavim al SPLETOM OKOLNOSTI eto moja greska
Ma jebem li ti seme ja bezobrazno rekao da staviš pa mene napasa tu kurcem jer si ti REKAO da nisi možda ti REKAO da će bobanu odseći glavu a
Hahahaha
Sta ulazi golden stejtu au
I tacdaun!!
13-19 trojke denvera prevara jebena ceo ovaj zivot i sve na kurac jebeni odo da spavam
16-23 trojke
cekaj bre jebote jesu oni to njima nabutali 80p za poluvreme??
ko ima na racunu hen na gs deluje kao pokloncina
x kraj denver gs
a jeste videli sto je juta dala 34 poena poluvreme
Kakvo poluvreme odigraše jebem ti
Bilo bi lepo da i Jokić upiše neku trojku, koji je ono beše rekord u broju trojki koje je postigao neki tim?
klivlend valjda 33
edit: sjebo sam se, jos 3 im fale do rekorda
ali bre jel realno da ih ovako nadrkavaju
jos jedna
Napravili svinjariju od poslednja dva minuta jureći za tom trojkom, svako ko dobije loptu siluje da baš on ostane ubeležen, i na kraju ni ne šutnu u poslednjem napadu, a bilo je vremena, pa jebem vam mater šta ste onda jeli govna i useravali kraj utakmice.
Trebalo je dati loptu hernangomezu, baš je izuo ovu tekmu, hajlajt tekme on i jokić samo, uz po neku trojku nelsona još.
A Hjuston šutnuo 61 trojku kad je postavio ovaj rekord, koje divljanje, Mutin Radnički za bogataše.
Promasio sam svih 11 igraca koje sam stavio na tiketa dva. Svi usli u minus. Mogli su bar kes da mi vrate mamu im jebem...
Moram danas da nabijem muda na englezima,nema dalje!