Кладионица

1. kapiram psz barsa golovi.napadacke ekipe,pa sve nesto mislim da ce da se rasplinu.
    benfika dortmund mi je x.jeste da je benfika govno od ekipe koje primi kod kuce 3 gola od belenesesa i sjebe mi tiket,al ce ovde da se uozbilje.a i borusija je govno sto pre neki dan nije bila 3 + u kupu i sjebala mi tiket.ne kukam (mozda malo), vec se uzdam u kosmicku pravdu da bas sada te 2 ekipe ulete.zajedno.kapiram da nece srljati nigde,da se ceka uzvratna.

2. Стеван
    Нормални би то схватили као савет, док ти испуњаваш "захтев" што само потврђује моја запажања о твом поданичком карактеру.

ha, ha, ha pa koje ti imas kvalitete da bilo koga savetujes? Kao sto si savetovao i onog lika NE TREBA KNJIGE DA SE POSTAVLJAJU 2 DANA, DOSTA JE I DAN. JA SAM 30 GODINA NA PODMORNICI SAMO KNJIGE POSTAVLJAO, BAS SE DOSTA RAZUMEM U POSTAVLJANJE KNJIGA.

Него, пошто си почео да ми се обраћаш и кад нисам онлајн и пошто је почело очигледно много да ти годи да истичеш своје финансијско преимућство које почива на пилићарском царству и родитељском раду, морам да ти помогнем да уочиш зашто немаш превише разлога за тај лажни осећај надмоћи.

Pa sta pre nego sto se bilo kome obratim treba da gledam jel online?

Видиш, мени повремено успе да у своју подстанарску јазбину доведем рецимо неку ауторку са неког шаљивог сајта да гледамо на Машу и меду на канти од компа коју покрећу два хрчка док јој грицкам брадаје, док ти у своју родитељку кућу доводиш евентуално неког ортака дебила да играте доту и поред тога ти комп служи да запиткујеш свако мало Бохора и Псета како се опходити с рибама као да очекујеш да неко може да ти напише универзално упутство за понашање с девојкама у свакој ситуацији.

Uspe ti moj kurac hahah mozda onu retardiranu komsinicu sto te dira za kosu i ukrsta ocima dok joj ide pena na usta (kad vec udaras na privatnost jbg, nisam prvi poceo).

Зато следећи пут кад ти рендом лик смува симпатију, немој превише да се залећеш на мене, него иди на групни чет по утјеху и примени већ опробани рецепт где интернет другари потврдно климају главом на "гледајте лика, иде у теретану, чита књиге и скинуо ми синпатију, реците какав дебил ха ха ха ха".

Pa zato sluze drugari, makar i ovi online, ali ti to ne znas jer nemas ni jedne ni druge.

A i bio sam sa likusom posle, razocarenje veliko ispalo, tako da ti argumenti nisu validni ni malo.

3. ene de sto to na ovoj svetoj temi

4. Ne treba mi vise klipova.

EDIT: Dajte jedino ako ima marko sto je zvao valjda ih je nesto sjebo

5. promasio si temu hej ;)

6. @autori papet i stecan:
    Nemojte se glodati aj idemo da prebijemo maestra

7. Pazi stvarno, video sam da si ti okacio klip i odma za tobom komentarisao

Salim se ja sam to namerno da skrenem temu sa svadje dva drugara, nemojte se tuci... :'((((((((

8. Imal stogod danas pre LS da se prepise? xd

9. Goleade:

Cesterfild-Gilingem
    Morecambe -Barnet
    Yeovil -Cambridge (ovo mi nije toliko sigurno)
    Milwall - Port Vale
    Fulham-Nottingham

To e to valjda.

10. Ja cu Dortmund najverovatnije x-2 i 2-4 kvota oko 8,5. A za barsu jos ne znam, mozda 2 i gg. Sta mislite vi?

11. Ja cu gg prvo na benfiku i psz

12. Barsa mi je GG3+, a Benfika - Dormund bih igrao samo u slucaju da mi zaprete smrcu ako ne odigram, moze biti sve bukvalno.

13. trebalo bi probati Minesotu ne igra Love 1 2.45...setite se samo kako je Wigins odbacen zbog Lebrona..a i sad su malo podigli formu. Toronto 2 1.55, Wade out, ovima Ross ide, ali igrace Powel vise i to je to..Lejkerse vidim kao 1

14. da, ali se i setite kakvo je minesota smeće lolo

15. u top 3 najgora kluba po meni: NY,LAL, MINESOTA

16. Minesoto majku li ti jebem ja

17. prejadna ponuda veceras izijeme, ne znam sta da odigram u dublu za fibonacija, izijeme daj neki info

18. napisacu za jedno 15 minuta samo da izvadim lazanju iz rerne, budi uz mene

19. pravim za docek veceras, malo vino malo hrana seks na kraju

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.