Кладионица

1. Sokic, keksic a posle kod mene na seksic ;)

2. kakakv cico i bradonja izi bi izdominirao sa djanijem bez greske

pap jel ide fibonaci

3. Kapiram jos sad ovaj krug da pogodim, na petom sam pokusaju od devet, pa da dizem. Treba mi hladjenje, pocelo je ozbiljno da me smara. Padnem juce Duranta brata za dva, vece pre toga Bruklin minus za poen itd.

4. Brate mili sta igrati nba veceras? 3 utakmice, 1/3 igraca ne mogu da iskombinujem u picku materinu

5. ja sam na drugom koraku, bachio sam Kazinsa i Viginsa + (opet) ponuda prelol

6. ne igra silva za psz.umesto njega igra kimpembe.debituje u ligi sampiona.barsa i golovi.

7. Džimi Batler gospodin da li potpuno spreman je? Vodim se onom mojom logikom da igrači posle povredica uleću u plus pa me interesuje zdravstveni bilten čikaga

8. Toronto h2
    Sakramento 2

9. Odigrao Sakramento, a Toronto šupci blokirali

10. Haha koliko ja volim njukasl niste svesni
    http://www.flashscore.com/match/jcTo7Xoo/#match-summary
    Jebeno najkulji tim ove godine sigurno

11. проклетници из Гилигама и Морекамба дајте гол

12. STA DA KAZEM STA DA SLAZEM SAD A DA JE NE RASTUZIM?

13. Čikago bije Toronto preko 10 razlike
    Sakramento dobija Lejkersk 5 razlike
    Klivlend odvaljuje Minesotu i Wigins očajno igra, ne prelazi 17 poena.

14. popusi kurac fanaticni

15. DA L SI MOGAO SVE KONTRA DA ODIGRAS AJDE BEZI U KURAC

16. ha, ha, ha pa koje ti imas kvalitete da bilo koga savetujes? Kao sto si savetovao i onog lika NE TREBA KNJIGE DA SE POSTAVLJAJU 2 DANA, DOSTA JE I DAN. JA SAM 30 GODINA NA PODMORNICI SAMO KNJIGE POSTAVLJAO, BAS SE DOSTA RAZUMEM U POSTAVLJANJE KNJIGA.

Па имао сам информације, јер си ми сам рекао ономад да сам добро урадио оно и да мислиш да су тај и још један усрали неку ствар, али се ти ниси побунио. Па сам ти зато рекао да треба некад да кажеш оно што стварно мислиш, а не да се неискрено сложиш са мишљењем већине. А после сам код оног с Кузмићем схватио да си ти то интерпретирао као да треба увек да се противиш већини, па марак и на силу, што тек није паметно. Бићу нескроман и рећи ћу да имам квалитет да примећујем ствари, кад баш питаш.

Pa sta pre nego sto se bilo kome obratim treba da gledam jel online?

Па не, али нисам се појавио целог дана на форуму, па видим баш си се напримао и не вадиш ме из уста.

Uspe ti moj kurac hahah

Хаха ти и даље не изваљујеш, јер капирам да онда не би написао овај наставак:

mozda onu retardiranu komsinicu sto te dira za kosu i ukrsta ocima dok joj ide pena na usta (kad vec udaras na privatnost jbg, nisam prvi poceo).

А кад смо код тога, ај приватност није толико битна, нико није помињао име жене, само ми није јасно што је нагрди без потребе (и поред јаке жеље да ме што више намажеш говнима). Та комшиница што је извиривала из свог стана и опчињено ме гледала и дирала ми косу и све то је "само" психички нестабилна јбг, али бар је та за мене непријатна ситуација изродила неколико добрих скечева кад сам описивао.

Pa zato sluze drugari, makar i ovi online, ali ti to ne znas jer nemas ni jedne ni druge.

Које неразумевање у комбинацији са смешном прозивком.

Није поента у томе што се јадаш интернет другарима које ниси видео у животу (јер и то може некад да има предности, мада сматрам да је боље о сличним стварима причати са правим друштвом; тако сам бар чуо од људи који имају другаре), него у томе што исмеваш чињеницу да лик ради на себи, има какве-такве хобије који бар нису пороци као наши и на крају крајева показао већу иницијативу с том рибом, и добијаш подршку за то "хаха што се смувала глупача с овим дегенком".

Да ли треба да ти цртам све

A i bio sam sa likusom posle, razocarenje veliko ispalo

Што? Ако није тајна

17. Stecane zamolio bih vas da PRESTANETE VEC JEDNOM PLAKACU

18. . Бићу нескроман и рећи ћу да имам квалитет да примећујем ствари, кад баш питаш.

Nemas, nego si umislio detektiva nekog, uvek si kao maksimalno objektivan, postovi su ti sterilni itd

Хаха ти и даље не изваљујеш, јер капирам да онда не би написао овај наставак:

Prestani da kapiras i analiziras svaku jebenu rec.
    Jer ako naprimer napisem ''Jebem ti mater'' to sam napisao zato sto sam se uzrujl, a ne da ti stvarno jebem mater. Recimo... (ovo nije uvreda, necu da padam tako nisko da ti psujem kevu)

Zao mi je samo sto sam imao lepo mislljenje o tebi, kao sto napisah vec nekoliko puta al ti ispade papkar onaj preodvratni.

19. Uuu jbt ja ništa ne znam ko Gonzo. Ko je kome jebo vukajlijašicu bez pristanka ovde?
    Inače sam na Papetovoj strani jer je dobar u doti baš :)

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.