Кладионица

1. A i Stec je smradina jbg

2. S kime smo mi Dživdžana gradili...

3. Slozio bih se sa tobom Deky - taking a bath, al ce rece stec da ne smem da se slazem sa ostalima nego moram uvek da imam svoj stav tako da cu te samo seenovati.

4. Seenuj me u fotci neka vide mnogi da zajedno sada mi

5. Pap pitao te što si se razočarao
    Napiši da si je zatekao da se jebe s bratom

6. Prestani da kapiras i analiziras svaku jebenu rec.

Ово указује на чињеницу да си и даље поприлично љут.

7. E Stec da te pitam kad smo ovde
    Je l u saradnji s Gvozdom se bavis politikom na stranici?

8. Ово указује на чињеницу да си и даље поприлично љут.

Ne, ukazuje na moj stav da si sterilko

9. Ako je u saradnji sa gvozdenom, imam lose vesti za stevana. Uskoro ce pricati da si neduhovita kurwa..

10. Daj stevane idi k vragu upisi pravni vise ovo nema smisla trosis talenat uzalud odje

11. PuppetMaster

Slozio bih se sa tobom Deky - taking a bath, al ce rece stec da ne smem da se slazem sa ostalima nego moram uvek da imam svoj stav tako da cu te samo seenovati.

Jer ako naprimer napisem ''треба понекад да кажеш шта мислиш, иако знаш да се другима неће свидети'' to sam napisao јер мислим да не треба да ћутиш у неким ситуацијама, a ne da треба увек да контрираш свему.

Ево, можда овако схватиш.

Бохоре, ако под том сарадњом циљаш ову поледњу слику, није ми Гвозден ништа сугерисао, само ми је дунуло након целовечерњег дружења с Вучићем. А и објава није баш пронапредњачка ако мало размислиш.

И има већ неко време како сам престао да му чиним услуге у виду шеровања, то сад махом раде Пујо, Роки, онај Сербпостинг, итд. Јер ко је хтео да прати Радуле едицију, имао је неколико прилика, још од ономад кад је неко од вас позвао људе да лајкују.

12. Da, na poslednju. Ok

13. Ако се не варам, баш си ти то одрадио.

Допуна: Ударио прву рекламу, на то мислим.

14. Gvozdenu?
    Verovatno da jer sam kavaljer. I sa Zvonka isto al se reklamira poguraš čojka i to je to. Ne baviš se politikom jbg

15. Citirao si ovo prvo a nisi odgovorio da li to gubite konce gospodine bleda kopijo kovrdžavih jebača sajtuša?

16. A nije Stec u gasu da jebe. Na mene se srdio što jebem na konto Dživdžana, ja se zabezeknuo
    Al dobro politika kuće

17. Mogu da zamislim koliko bih tek jebao da sam admin na konjima ili dživdžanu kad sa ovo malo krune sam ovoliko jebao

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.