Кладионица

1. bajern:arsenal - 3:1
    real:napoli - 3:1 cenera stavio

2. Shomy jebo te maksfild. Samo treb igrati sta ti prvo padne na pamet. Sinoc me samo jedna sjebala o kojoj sam najviše razmišljao i danas isto jedna o kojoj sam imao dilemu.

3. Ajao al sam ih usro danas.

Veceras NBA grmljavina

orlandno minus, juta minus, hjuston vise poena, jokic plus, vigins plus, monro plus, tomas plus i uvek neugodni dejvis minus. Buker plus ofc, a Hejvorda ne smem iako je 22.5

4. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA BIJO SAM BLIZU

5. http://i.imgur.com/Vr5MCoh.png
    Proklet bio shomy23, nisam ni znao da ima ovaj maksfild, dosta sam tuyan sada :( (šalim se).

6. 'ajde izijem, daj neke krupne izostanke i bombe od predloga, vreme je, jeb'o te zoran kalezić u vreme ručka

7. Ross + xD

e veceras ponuda obilna znaci najbolje preskociti, prekombinuje se covek

Na fibonaciju sam bacio Porzingisa i Adamsa + i dosta

8. Belinelli +
    Jordan +
    Anthony +
    Teague +
    Harris +
    Millsap +
    Westbrook +
    Grdne pare uzimam

9. bruk lopez me jebe drugo vece za redom mater mu usranu jebem pa jel realno da sutira trojke 3/4 a ukupno sut 4/5 u prvoj cetvrtini

10. povredi se majku li ti jebem usranu u po picke

11. Ne budi bombas brt, da želimo drugima povrede, da im neko uleće kolenom u kičme i slično, neka, doći će to na svoje sve.

Na koliko je bio bruk lopez, 21.5?

12. ma da mamu mu jebem juce me oprco na 19,5 i danas vidim nikolas ga metnuo na 20,5 reko aj i ja cu na 21,5 picka mu materina

a ja mu ne zelim ukrstene ligamente brt samo da ga zigne nesto da ode u svlacionicu da vide jel ok pa nek ustanove da jeste jebe mi se xd

13. E onda sve ok, mogla bi da ga udari lopta nezgodno onako u prst pa da mu poplavi i da odmori do kraja xd

'ajde gasole, pokaži dejvisu šta znaš u odbrani.

Koliko bi bilo lepo da sk prenosi denver večeras, ali neće izgleda govna.

14. Ma oni strimovi su vrhcina brt hd cepa ne treba mi sk ionako me skoro svi komentatori nerviraju

15. aahaha braco majku ti jebem

16. izasao je u plus u prvom jebem ti srecu ovakvu

17. Pa kako ja nisam video da memfis i NO imaju tri iksa za redom u međusobnim duelima. Uh, kako bih to gađao uživo sad, nego nema u sokeru.

18. U kakav potop, čujemo se kad bude Evroliga. Pozdrav prijatelji

19. Jebeni bruk lopez imam na tiketu njega u 1 i jos trojicu u 3 i sta sad koji kurac kako me smorio mentol jebem li mu mamicu ustasku

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.