Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sta smo rekli seti se gde ip ti tu i ja
Tiho djoks nemoj da probudis bombasa
jebes sve
Izijeme da ti neko da da biras kvotu neku i ako pogodis kurac ti raste za tu kvotu a ako promasis skracuje koju kvotu bi izabeao?
http://i.imgur.com/RRoY2FB.jpg
Pobedio sam vraga!
A sad odoh na odmor, ne mogu vise. Povraca mi se bukvalno od analiziranja parova, mozganja i pracenja.
Opaaaa evo i radosnih vesti veceras bravo maleni
Ajde gober sve ti jebem mrtvo nemoj sad da me jebes sta cu sutra
Op op svaka čast
Haha šta ću sutra hahaha a jao
Bukvalno sve sto sam zamislio veceras je proslo. Leonard minus, vucevic plus, oldridz plus, ukupno poena minus, dzejms plus, obrva minus...
Od ovih sto nisu pocele, gsw h1 16.5 i Kari plus
Pap pička si ako neodigraš seriju do kraja
Hahahaha
Solidan papet, moram priznati da mi je izuzetno drago što ide na pauzu i neće ga biti ovde neko vreme xd
I stevanu je drago :D
E da i real kenjam danima vec 1&gg 2.75 kvota bila al se stisla muda za sistem xd
Doduse popusio bih na arsenal jer kapiram da bi navijacki odigrao mozda x2 ili nesto ko zna...
Pa kraj je ovo boh. Kraj je kad pogodis.
Kilograme ne uzimaj stevana u usta kada nije na forumu. Smeta mu to...
Ne laži sad si na 8 koraku ima 9!
Noob alert!
Aj kad ste tu odgovorite na moje pitanje izijemu
Ne bih rizikovao previše Coa