Ma daj majmune popusi kurac bre jebem ti mater vrljavu u picku da ti jebem bre u pravu je coa simon je za tebe izmislio trojke sam.si u cosku bre namestis se i kurcina mrs debilu
Dobro je, slepče, oborio si nas, 'ajde sad pogodi nešto da uopšte može da se gleda utakmica, neću da gledam pačuliu jebenog kako baca frljoke sa desnog elboua.
Ali znas sta! Ima nade! Jedan od ova dva bilmeza mora da pogodi jedno 4-5 trojki da se ovo prelomi i pobede 10 razlike e sad je samo pitanje koji ce to bilmez biti tako da ja cenim da su nam sanse sada na 50% xd
Da bre, nego znaš šta ja razmišljam, sad vejd crkne na terenu jer je mator je li, a karija glavom iznabada lopez (i on i durent ne igraju e to je za mene parada povreda xd) i jedno dva produžetka bude jer je nba cirkus i treba zabaviti narod i samo tompson i batler igraju i imaju po 40 poena i sve kul sutra zatežemo dva na efes, h2 na pao, plus na brauna i minus na džejmsa i ok je sve. xd
Jebeš ti ovo kad grin najbolje šutira za tri večeras...
Je l' ono ja prvo pomenuh batlera a ti ga nisi hteo? xd
Bravo klej, majmune tupavi, uteraj nam kurac.
Ne brt batler je moj tip haha
Ja editovao gore, odustajem, ujeba nas tompson budjavac(nije vise klej za mene)
Ja mislim da je lečki kriv za sve ovo, on ti je usadio plus na kleja i kako ono kaže rasni, ušlo u krv i doviđenja...
Lecki sutra da se javi da nam uplati po tiket od 500 kinti
Ma daj majmune popusi kurac bre jebem ti mater vrljavu u picku da ti jebem bre u pravu je coa simon je za tebe izmislio trojke sam.si u cosku bre namestis se i kurcina mrs debilu
Pa govno nastavlja da maši jebem li mu loknu.
Dobro je, slepče, oborio si nas, 'ajde sad pogodi nešto da uopšte može da se gleda utakmica, neću da gledam pačuliu jebenog kako baca frljoke sa desnog elboua.
Hahahahaha ma daj
...
Meme sramota koliko je los, da je u evropi neki zelimir bi platio hitmena da ga ubije
Ali znas sta! Ima nade! Jedan od ova dva bilmeza mora da pogodi jedno 4-5 trojki da se ovo prelomi i pobede 10 razlike e sad je samo pitanje koji ce to bilmez biti tako da ja cenim da su nam sanse sada na 50% xd
Kari 4 faula a trebao je sad da mu svira i peti kad je rondo bio na polaganju sudije nemaju muda da mu sviraju
Mada nas jebe i h na gsw haha i to onaj najmanji
Aaahhahhah :D
Da bre, nego znaš šta ja razmišljam, sad vejd crkne na terenu jer je mator je li, a karija glavom iznabada lopez (i on i durent ne igraju e to je za mene parada povreda xd) i jedno dva produžetka bude jer je nba cirkus i treba zabaviti narod i samo tompson i batler igraju i imaju po 40 poena i sve kul sutra zatežemo dva na efes, h2 na pao, plus na brauna i minus na džejmsa i ok je sve. xd
Pa rekao sam h na efes i minus na dekoloa ne moze tako
Pa ja ovo sa svojim delom raspolažem ne mešaj mi se!!!
Brt tompson mi deluje kao ni da sa ta dva produzetka i karijem van igre ne bi presao granicu lol
E picko jedna jos nismo ni prosli a vec delis imovinu podsecas me na drugu zenu
Hahah
E s kim ja tikve sadim jebo mi pas mater baš. Ja sadim, a on uzme i proda celu njivu pa kako to tako pa ne može jasno je i meni sad