Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Sto je najgore, kad sam video kako je ispao tiket, stvarno sam hteo da odem da stavim jos par hiljada, ovo nema sanse da ne dodje. Xd
Hahahahah jaoj majko
S nestrpljenjem cemo cekati ishod tiketa tilmo i to bez zajebancije
Samo se ti cerekaj, na kraju dana ja cu biti bogatiji za 500 din a ti ces..
Brt pocecu da placem jebeno danas
pre 17 sati
Pspro tip: zvezda 1X&0-3
Pspro noshomey tip: zvezda 0-1
Majmune pasces kvotu 1,14 hahahaha pa to je da se ubijes a ne da places
Da li ste i vi danas dobili poruku na telefon sa nekog broja u kojoj je pisalo Darmstadt free2play?
Brate, šalu na stranu, jedini put kad sam uzimao neku iole solidniju kintu je kad na ovakve tikete uplatim 4-5k.
Inace se zajebavam ovako na sitno, sa 500 din se kockam mesec dana, jer ja pare od kladionice da zaradim nema sanse, to sam shvatio odavno.
samo sportska i kladionicarska nubina ce odigrati 1x na Zvezdu
1x 0-3 je cak mozda realnije i od onog mog sigurica tiketa.
Kolila je kvota na to pseto?
Za tebe ja sam pravi div za malo bola biću kriv
https://www.youtube.com/watch?v=9YDc7VOOgSg
Lester gubi lolo
Zato ga i imam 1x.
ријека - локомотива у 17х хм хм
Ok stec xd vrv znas da nisam odigrao to?
Претпоставио сам да ниси, него сам хтео на посредан начин да се похвалим да сам промашио само 2.
одличан успех, свега два промашена, да си играо систем 3/5 на хиљаду динара, био би у минусу мање од 400!
Краковиа - Арка Гдиња, један гол молићу господине!
Haha je l gledas Laki? Evo sad Budzinski omasio s metar glavom posle kornera, umalo da povede Krakovija. Otvoren mec
одличан успех, свега два промашена, да си играо систем 3/5 на хиљаду динара, био би у минусу мање од 400!
Па ето, да само погодио само један више, био бих у плусу, да сам одиграо систем са хиљаду динара.
Хофенхајм дао три, не сме више и Вердер да да још један у последњих 15 минута, не обећава.
Даде Хофенхајм четврти лол