Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Ps jel ima u tvom maksbetu kod arene da se sedne da se popije pivo?
Iigrao sam da Vujaklija daje dva gola 500 din kvota 35
Ono moje prelako dolazi, čak i bez duplih sansi. Tacbi sam znao.
и иде локомотива...
а ја ставио локомотиву из 2-1, реал 2-2 и 3+, и тачан резултат на звезду 1:1, па реко' ма што да једем говна и бацам паре, нећу ово.
Pa šta hoćeš da kažeš sad? Svejedno bi pao na zvezdu.
Plus koje bacanje para, tu ti je kvota milijardu, mogao si 200 din da staviš i da budeš prebogat za tvoje standarde.
само ти уживај у свом тикету који ће те обогатити и не обраћај пажњу на моје постове.
Uuu reko ti da jedeš govna
Pa kapiram da je kvota 400-500, kako tu mozes da baciš pare? I 50 din da uložiš pa je dobra kinta.
Pseto hoces li odgovoriti momce
Ima li nade da arsenal mune jedan?
Zasto bi pio pivo u maxbetu kad okolo ima 200 ugostiteljskih objekata?
samo sportska i kladionicarska nubina ce odigrati 1x na Zvezdu
pre 4 sata
Dobro
погодих ја т.р. на звезду, а локомотива за мало појеба ствар.
ово имам за после, пошто преносе шарића и екипу против драмонда и екипе:
Драмонд 16.5 + (добро већ видим смејање јер маши бацање за плус)
Џејмс 28.5 -
Јокић 17.5 -
Шарић 18.5 +
Филаделфија - Детроит хендикеп 1 (4.5)
Jokic minus a? Xd
Ja upravo odigrao Jokića plus i Kilpatrika, Rendolfa, Dramonda i Vajtsajda (iako me sinoć prodao).
To je to jbg.
http://vukajlija.com/forum/teme/1186-kladionica?strana=3593#post_3724670
Doduše, sa granicom 16,5, pa bi bilo idealno da da 17.
Е, а да се разумемо, ја баш мислим да је јокић плус за вечерас, јер шарлот има на центру кога, каминског јебеног и оног зелера, мислим и један и други су го курац колико ја знам у дефанзиви, него ето, опет имам утисак да ће јокића јебати пламли највише. тако да ок, слажем се да је 17 прихватљиво, нека после тога јури асистенције за триплдабл.
Набацао бре неке глупости на паузи између два полувремена дербија јер смо гледали у кладионици, па се сетио да преносе ово вечерас и као зато, немам ја појма сад зашто шарић нпр. сем да је у форми и да убацује по 20 ових дана, или зашто хендикеп два на шарлот или филаделфију.
PSG 1-1 & 2+mi je sjebalo zmijicu 218 kvote. I Nica 3+, drugi tiket...pa mrtve francuze treba spaliti.