Кладионица

1. Ко су дејс и овај нови?

Džankaro, to su neki tvoji sljedbenici.

2. jebi ti to, ovo bi bila smaračka tema da nema džankija... ostali su samo blijeda sijenka...

3. Juče sam pao Plzena za 510 maraka. Igro sam PPX. Jebem im mater.

4. I da, odigr'o sam Reala 4 do 6 za 50 jura. I prošo sam.

5. DŽANKARO LEGENDO NEZAMJENJLJIV SI!!!! CMOKIĆ CMOKIĆ CMOKIĆ!!!!

6. tako je selenijum!!! SAMO NEŠTO SMANJIO DOJAVE, BOJIM SE DA GA NE PRETEKNU KOJEKAKVI POUZDANIJI TIPOVI... LOLOLO

7. Katastrofa...bukvalno...ovo vise nema smisla...ja ne mogu 1 jebeni par da pogodim. Onaj baja iz Dinama se baca po onoj liniji,Rukavina masi 1 na 1,ja naravno 2+pp...mada dobro kako je moglo da bude,sreca...Ceo dan razmisljam da stavim 100e na Litvance,Inter i Real,kao dobijem malo vise od duplog,nema gde da padnem...da...naravno da nemam...na kraju ne odigram,vec stavim 50e na 3 puta debilniji tiket. Real 2+pp,Man Utd od 2-3,Inter 3+...kanal...Juce sam sve tikete pao na poluvremenima,tako da sta god da postavim ovde,ne slusajte me...Sutra Hanover-Standard 3+... :D

8. Jebo nam je Real znanje. Tačnije, jebo nam je Kelava, jebem ga u prezime ustaško.

9. Znači Hanover 0-1? :)
    Meni ostala dva ojra na onom internet klađenju pa će sve da ih pljusnem na Srbiju, pa šta bilo...

10. Selenijum,ja sam rekao,da mi je prosao ovaj tiket,sve bi na nase stavio...pa ti vidi da li ces da igras... :DDD

11. E i meni da je prošla juče jebena Barsa. Isto sam kontala mećati sav dobitak na njih. Al eto što me kurve zajebaše...

12. Svakom se desi da pogresi.

13. Ај дај зајеби те дојаве. То на фејсбрук тури.

14. Marko_bre
    mnogo ružan rukopis imaš

15. Знам и то млого смета људима... Шта ћеш....

16. Pa Mraizelu, stvarno si uporan. A dojava ti je baš bezze ako ne možemo uplatiti više od stoje. BEZ SOMA JURA NIŠTA!!!!!

17. SELENIJUM OBJAŠNJAVA!!!

nego evo mog... mislim tiketa

lorbek 12 i više poena
    litvanija 1 sa više od 3,5 razlike
    focis više od 10 poena
    burusis više od 11 poena
    i francuska 1 sa više od 7,5 razlike

18. Ja sam raspodjelila ova 2,16 ojra što su mi ostala i uplatila pola ojra na:
    Kopenhagen - 1
    PSG - 1
    Francuska - 1
    Srbija - 2

Ostatak od 1,65 sam mećala samo na Srbiju, pa kaj bude.

19. Selenijum,vidim da ce ti biti ludi i nezaboravno kad saznas sta cu ja odigrati.. :)

Elem,za 50 Jevreja mecem nas basket,Francuze basket,Hanover 3 + i ''mocni'' PSG...Jebi ga,mora da se vadimo iz govana...kvota negde oko 5.5...

EDIT: Mada ima i pun kurac ovih Islandjana prevaranata sto dolaze iz 2 u 1 svako kolo,pa mozda metnem i neku od tih 3+...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.