Кладионица

1. majke mi sve ti se više divim... oći moje pa kako ti se ispalti uložiti 1,65 na kvotu 2 i to je 3,3 eura... to je jače nego sad što sam vidio lika što je uložio 600 maraka na real sinoć i dobio 750...

2. Pa zato što mi ovo internet klađenje služi za dosađivanje. Nije mi poenta da zaradim već da se igram :) Popušila sam sve jebene pare (i internet i prave) na jebenu ligu šampinjona, pa makar da pokušam iščupati ove internetske da imam za glupiranje :)

Ako do večeras uganjam neku lovu, uplatiću na Srbiju, do tada mogu samo da jaučem :)

3. Лацио 1
    Песеже 1
    АЗ Алкмар 1
    Пеесве 1

3.6 квота. евентуално можда убацим још једну, квоте до 1.6, и то је то. бацам последње веће паре, па ако прође - прође.

едит: убацио копенхаген.
    дакле 6 квота. ако крене добро тикет, бацићу и на наше неки динар, па шта му бог да.

4. Ja na kraju odlucih da ne stavljam svih 50e posle sinocnjeg debakla,nego da napravim 3 izuzetna tiketa za po 1500-2000...

Jedan je sastavljen,i glasi:
    Francuska 1bh
    Srbija 2bh
    Psg 1
    Klub Briz 3+
    Hafnarfjordur 4+.... na 1500, 20 hiljada...

na drugi cu da metnem verovatno Litvance,Hanover,Rejkavik 2+pp i jos jednu za 1500,i onda za 2000 neku kvotu 3,da izvucem kes ako dodje i da mi ostane soma dindzi.. :0

5. Samo ti meni vadi mast... :)

6. Lacio 1
    Anderleht 1
    Srbija(kosarka) 2
    Makabi 1
    Steaua x-2

Kvota 40

Sta mislite?

7. E ovako
    Cirih-Sporting x 3,15
    Birmingem-Braga x 3,15
    Dinamo Kijev-Stouk 0-2 1,6
    Kopenhagen-Vorksla kmb 1&t1 2+ 1,85
    Visla-Odenze gg 1,82
    Makabi H-AEK Larnaka 1 1,55
    ukupna kvota: 82,85
    to ću ja da odigram

8. Majstore ovo si odlicno odigrao... jedino sto me brine to je cirih-sporting.

9. Aj neki mi neko da neki sajt gde mogu da se kladim sa virtuelnim novcem.

10. Pa kakav si ti dojavljivač kada nećeš da se igraš sa pravim parama?

11. Ja se ne kladim! Reci ako znas, ako neces nemoras.

12. Ako se ne kladiš, MRŠĆI SA TEME!

13. Ti ces da mi kazes. Vec sam napisao da sam imao lose iskustvo. I nemoj da se vredjamo. Molim. ;)... jel zna neko takav sajt osim selenijuma?

14. Nisam ja nikoga vrijeđala, već ako se ne kladiš onda

MRŠĆI SA TEME!

Džankijev izrode!

15. Vidim da ti se nesto ne svidja kod mene, ne znam sta. I meni se mnogo toga ne svidja pa se zbog toga ne nerviram i ne teram ljude govoreci im "mrs". Ako ti se nesto kod mene ne svidja iskuliraj me vazi. ;)... ja sam postavio pitanje "da li neko zna sajt za kladjenje sa virtuelnim novcem", a nisam hteo sa tobom da se zajebavam.

16. Ne igraj se dojavljivača i sve će biti u redu. Ako to do sada nisi skontao, onda jebi ga...

17. Ucuti jebote vise!!!!!!! E sad si me iznervirala. Nemoj se ni ti igrati da nesto znas o sportu i MRS ti sa teme!!!

18. Pitaj koga god hoćeš sa ove teme. Niko neće da ovdje boravi novi Džanki.

19. jedan je džanki legenda... svi ostali mogu mršćati sa teme... tako i ovaj gore... lolololo

dečko, ako se ne kladiš, idi šetaj mačku...

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.