Кладионица

1. I ja se nadam al bice da nista od toga xd

2. оно, најбоље је да одиграш нешто, пружиш такав добитни тикет и кажеш "пребаци ми то на овај тикет". иначе је безвезе да дижеш 400 динара.

То сам и мислио, ставићу на неки прелаз из два у икс, можда ме опет укења. Али изгледа да ће Ворен опет у минус, тако да ништа од лове...

3. Meni igraci idu odlicno ovi od 11 al sam dodao hokej jebeni gube favoriti 0:3 u prvoj haha pokupio sa 1x2 bili sigurni strucnjaci pa jbt jesam glupan, a hokej msm 3. Put zaredom da debelo masim kad prepisujem i to solidni favoriti gube jako

4. Fin dan danas, pojacao sam bio i fener u lajvu. Zao mi sto sam vec bio usao 14500 pa nisam cou ispratio
    Edit: igrao sam jos jedan, srusio me siti 2+I za 33k

5. Al sudije navlace za gsw au

6. A tompson danas moze da da 27 jebem li mu seme u usta da mu jebem

7. Сад видим тикет Псетовог ортака, ал их је ошурио јеботе

8. Inace ja sam se za taj tiket sjebo, nije uzeo dva miliona i sedamsto nego vise od tri miliona na najmanju kvotu je pao

9. I sudise kariju glupi faul tj nad njim samo da utera u plus haha ovaj gsw ko barselona kako da ih ne mrzis jbt

10. JEBEMTI BOGA U PICKU VISE JESI MORAO NA 30.5 GRANICI I 29 POENA DA DOBIJES DVA JAJARSKA SLOBODNA PICKA TI MATERINA SMRDLJIVA

DABOGDA NE OSVOJILI TITULU U ZIVOTU

11. Jel ga sad i ti mrzis?

12. NBA SE IGRA DOK KARI NE DA KOLKO JE NAMENIO DA UBACI POENA

13. Stvarno su jajarska bacanja bila plus ono jedno sto je dobio fraj

14. Kucu bih prepisao Lebronu samo da ih jebe majku im jebem

Mislio sam da ne moze gore nego onda EL kad me na tri tiketa sjebu Printezis da kos u poslednjem napadu na 14.5 granica, nabije 15, a vodili 15 razlike ne treba im, zisis koji je nabio 9 na granici 8.5 i Micov koji je imao 10 na poluvremenu protiv reala i sutnuo ukupno jednom u drugom poluvremenu za 12p na granici 13.5 +.

E pa ovo je gore.

15. Hahaha dobrodosao u klub i za prvi za drugi pasus

16. Tomas ima 4 licne i Boston gubi, Horford ne igra skracena rotacija, ja cu odigrati Pho u lajvu nesto sitno da ima da se prati inace se ne kockam

17. Добра трка беба на полувремену, одавно нисам видео такав преокрет у тркама беба. Објаснио Престон завршницом.

18. Samo da vas obavestim da sam na manje od dve glave(20k) od marine tadic iako znam da vas ne zanima ali meni znaci

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.