Кладионица

1. Koliko je glava Marina Tadic, 5?

Bar malo bi me oraspolozilo ovo sumorno vece kad bi ti jebao Marino

2. 6 za dva sata soma za noc

3. Tako sam i cenio, koja je najskuplja?

4. Pa ne znam jbg morao bih za svaku da znam posto je da bih znao koja je najskuplja

5. Dobro naucnice mislio sam neku koja cepa sa cenom (i dupetom) od onih za koje znas

Fazon ma marina je jos i jeftina bekvalac 2 somica na primer

6. Bekvalac je propo, najskuplje su bile ove sto su u penziji, sad marina, grujic, pavlovic, mia

7. Inace marina je nikakva uzivo mala kepava al sta cu kad je vidim na tv podilkanim

8. Milica je isto nikakva uzivo, ne mogu je povezem sa onom ribom iz spotova, Katarina Grujic me uzasno pali, mada je nisam video uzivo i premda me nekad podseca na mladju sestru Pedje Medenice. Bas me zanima koliko bi trazila, ne znam jel imam popust sto sam lep decko

Tomas ce napuniti ovaj Finiks ne vredi prokleti Leprikon

9. Ne onaj Leprikon sto placa racune drugima

10. Katarina Grujic je kao jaje jebeno uzivo ako pricamo ono kezual uzivo ne nastupi uzivo, bas preruzna, uvek napucana i obucena i nasminkana sve to, al nema veze sa likusom iz spotova kuraca.

Isto vazi za Milicu pavlovic.

11. Pa svaka tako jbg. Imas ovako kurvi koliko oces bombe jebene a jeftinije od ovih jer su ove na tv-u al naumio sam sta sam naumio

12. Hahahaha Skozer jesi video kako si prosao tiket xD

13. Sta bi ovo na kraju kako primise trojku?

14. Ahahha pa tako malo srece i za mene ove govnarske u zadnjoj sek

15. Isiah izgubio burazer loptu bilo nereseno i ovaj krne trojku

16. Btw dok je ovaj ubadao trojku gledao sam klip KATARINA GRUJIC ZBUNILA VODITELJA DEKOLTEOM sine kakva god da je bez sminke platio bih ipak

Video sam Natasu Bekvalac uzivo duga prica ionako mi ne bi verovali , ugl kad je bila prime to je boginja bila, sad je 0,4 nekadasnje Nate

17. Daj opet cu da ginem uz nba do kasno sta mi ovo treba ponavljam ne kockam se

18. Saviju bih prvu platio imate li kakav info

19. Video sam Natasu Bekvalac uzivo duga prica ionako mi ne bi verovali , ugl kad je bila prime to je boginja bila, sad je 0,4 nekadasnje Nate

To smo i rekli, ne mora bas sa 18, kad se tek probijala xexe, ali svakako sad je jebiga prezrelo al tad je prstala stvarno

Sta je duga prica pricaj pricu ne moramo da verujemo al uvek je zanimljivo procitati pricu xD

20. Haha dodje nerealan preokret hokej, opet nada udari, da vidim nba aha 57 sekundi do kraja 3. Kolison veze 6 poena haha ok laku noc i prijatno

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.