U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Pred nama jedan realan mec veceras,Memfis docekuje Bruklin,moj tip je Bruklin 100,5 manje. Iskreno Memfis nije kao ranije,u proslom mecu sam pisao Hjuston + protiv njih razbili su ih,medjutim sada na domacem terenu protiv Bruklina mislim da je ovo under zicer neko moje misljenje.Bruklin il Bruk Lopez,posto jedini igra ovde,ostali ispale 20 suteva i naravno da ce dati 15-20 poena,medjutim Bruk je jedini igrac koji valja i koji nesto moze,al veceras protiv Memfisa se nece naigrati sigureno.Memfis i Bruklin kada igraju skoro uvek znaci Bruklin ide ispod,tako da uzdam se u tradiciju a isto tako nakon debakla od Hjustona moraju stisnut a i Bruklin nema kvaliteta za 100 poena gledajuci sastav.Srecnoo
Ja se ovim vodio prosli put pa ih lopez natrpo ko konje i ujebo me
A arminga cu da ispratim osim opave, danas je njegov dan zapamtite ovaj post
ovo sam kopirao sa neke strane
Pogon je izrazit favorit mozda se osmelim da odigram i KI1VPP1
Sevilja 2
Čelzi gg3+
Vil gg3+
Frozinone 1
kvota 13...pa da vidimo ko će pogoditi više. majmune
neka bolji pobedi(ja)
Opaaa moram i somiku da ispratim
Ponuda danas je malo reci prejadna ali
https://www.youtube.com/watch?v=X4jtdcSLc2E
Sacekacu da izadju kvote u svim ostalim kladionicama pa da vidim gde je najveca.
Jos se razmisljam da li na taj mec da stavim 100 ili 200 evra, ali kvota ce biti preko 2 sto je odlicno !
sa onog sajta 1x2 pratim lika odlican tipster i bas poznaje nase lige, stavicu kad izbaci pa ako neko hoce da isprati
Pa koja je utakmica koji kurac
bice veceras, tek sutra izlazi ponuda valjda
jesi izmislio ovo ili stvarno?
jel taj lik sa sajta uzgaja pcele u leskovicu i sedeo je u klupi sa ''magicnim'' milosem?
Ukoliko pratite Ferencove preporuke ili ste vrlo bogati ili ne poznajete kladionicu dovoljno.
Ovo prvo u mom slucaju.
Kod mene oba sto je mora se priznati imalo tragicne posledice.
haha ma ozbiljan je lik evo vam profil pa prelistajte par puta sam ga ispratio i uzeo
http://www.t1x2.net/tipbook/61374-partymaniac/profile.html
Boris Barać 15.5+
Zadar pobedom obezbeđuje opstanak pa treba jako da zapnu. Barać im je najbolji igrač u poslednje vreme, zadnje dve protiv Partizana i Cibone igrao po 40min i ubacio 27 i 26 poena, prebacivao granicu već na poluvremenu. U te dve utakmice uzeo 33 šuta. Očekujem i večeras da pojebe, u prilog mu ide i što će većinu vremena da igra protiv Labovića koji je dosta loš defanzivac.
Miladin Labović?