'ajde ne zatrpavajte kad konačno neko naiđe sa smislenim predlogom. Valjaće nekom da vidi.
Ispratiću ga mlatoni na 1000, samo moram da smislim s čim da spojim, ispod 1.5 na zadar kvota, tanano a ne toliko izvesno. Videću već, možda stavim samo njega.
A sad sam probao galatasaraj 1-2, u šest igraju, da nastavim seriju namirisanih prelaza od sinoć.
Ne
Razmisljam da te ispratim mlatoni ali znas sta to znaci :(
Ne znam 15.5 na random debilcinu prejadnog zadra....
Ne tilmo nego Miladin Kovacevic
'ajde ne zatrpavajte kad konačno neko naiđe sa smislenim predlogom. Valjaće nekom da vidi.
Ispratiću ga mlatoni na 1000, samo moram da smislim s čim da spojim, ispod 1.5 na zadar kvota, tanano a ne toliko izvesno. Videću već, možda stavim samo njega.
A sad sam probao galatasaraj 1-2, u šest igraju, da nastavim seriju namirisanih prelaza od sinoć.
Coa, ti bi prošao onaj tiket gde si zvezda-par igrao tr 1:1?
U maxbetu 1.7 na Babovica..
uzimaj to odmah pa dace valjda 2 poena majku mu
uh uh uh uh
Hahahahaha
E stvarno ne zatrpavajte predloge jbt jedno je kad seremo u 4 ujutru a ovo skroz drugo
(salim se)
Kolko bih se udavio da Babović da poen samo xd
Hahahahha zamisli
http://www.sportando.com/m/en/usa/nba/228068/dwyane-wade-will-not-play-tonight.html
Navodno ne igra vejd, rondo upitan. Pa batler +, a u sokeru mu je granica 24.5, niža nego inače.
Ja odigram galatasaraj 1-2, reko' neće da izgube, treba im, kad oni kontra prelaz izgleda nameštaju pička li im materina.
Погон проклети.
Хм, како критика урађа плодом.
E, mogla bi da se proba antalija, kvota 6.5 na keca, deset minuta do kraja, napadaju, izgleda da stvarno ima nešto ovde.
A ja jadnik jadni odigram kontra.
I dobi bruma iz galatasaraja crveni, pa da, sad je kvota 5.3 u sokeru.
Edit: 5.8, ala skače kao da je basket.
6.5, ne prođe minut od posta. Ne znam sad, buni me što rkće ovoliko.
Uplatio sam 200 na keca na 8.75, 6 minuta nadoknade, pa ko ga jebe, kako bude.
Sevilja 1-2 kvota 29
Real Potosi - Petrolero 2-1, bolivijska liga GO GO GO