Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Porzingise brate moj zapevajmo pesmu slozno svi
Tebe sam ispratio magare jedno samo ne znam rezultate visim samo sta pisete
Ispratio sam i somija al kazete pao je ja ne znam ni sta ste igrali nisu mi tiketi kod mene znam da je ono armingovo 3+ doslo al to nisam odigrao
https://www.youtube.com/watch?v=T9Op2YQ7yyU
Jel doslo ono tvoje mozda arminze??
pa nego sta je
Nikolas je živ, ej, nije se obesio!
HAHAHAHAHAHAHAHA BRAVO MALI JEDINO SAM JA VEROVAO U TEBE OVDE
Porzingisa vec digli u Socceru na 21.5, u Mozzartu ga i dalje drze na 17.5
E coa nisam tebe ispratio za batlera igrao sam ga jos oko 7-8 sati tako da opet igras isto sto i ja haha cuj ovo njega da ispratim pa nisi ti arming(zao mi sto ne stavih i ono 3+ jebem ti budalu i arming nemoj se ljutiti ali samo sa 500 sam te ispratio ipak imas proslost iza sebe haha)
Nikolas brate jesi se oporavio? Ovako, ne finansijski
Pa tad sam i okačio da vejd ne igra i da predlažem batlera 24.5 +, tako da ne znam ja sad šta ti tu izmišljaš, ispratio si me, pomiri se s tim. Sad, što će batler da pojebe sad i mene, to je drugo.
E pa mozda i jesam onda brate, jbg da ne pratim sarica onda :(
Ovaj debil izveo sarica haha mrs
Ustasa pogodio trojku za 7 na poluvremenu a ako se secam treba mu 19 MOZES LI USTASO ILI CES POTVRDITI DA SI PUSIKAREVIC
A cikago jebe detroita za sada i batler na 6
Mislim da cu na spavanje boli me kurac jbg
šreder protiv gsnj-a 19 poena u 1. četvrtini, švabo je to
15 батлер на полувремену, набациће још 10 ваљда у другом, иде за сад солидно.
posle zene da farbaju jaja da li neka zena moze da ofarba moja jaja
Okej sam manje više ps, na kućnu adresu za 3 nedelje mi stiže novac. Ispala je fer banka
Monro bući bući debeli usta te jebem