Кладионица

1. Shomy23
    Sevilja 2
    Čelzi gg3+
    Vil gg3+
    Frozinone 1
    kvota 13...pa da vidimo ko će pogoditi više. majmune

Hahah 0/4, bogami lepo te pojeba arming...

2. hahah samo sam čekao da se neko javi, duvajte ga majmuni, ja sam diskretni heroj, rokam samo kad igram bez pritiska...

3. vest hem 1:2 evo ti kurac majmune

4. hahahha kakav je baksuz radmilo joj jebem ti

5. Pa ne znam baš, pomogao sam čoveku da ubode par u 92. minutu, ne bih to baš nazvao baksuzlukom...

6. Hahha pa mora kontra tebe, da su ostale utakmice bile u toku tacno bi u prosao tiket

7. Drago mi je da se neko opario na Baraću. Mene Bogdan sjeba, stao na granici

8. Ja spojio baraća s batlerom na 24.5, tako da još čekam. Ali hvala svakako.

9. Bravo mlatoni burazengijo klasicna

10. Haha arming jebo somaru a

11. Ali bravo somari za 2-1 moj 2-1 ode u 2-X jebem im majku mogla je pasti marina vec u sredu

12. hill je out udrite na hayworda nema ko drugi ne verujem da ce se visoki naigrati pored dejvisa i kazinsa morace da sutiraju, moze i hood ko ima, a vredi i pelikanse probati makar hendikep, juta nesto toplo hladno igra u posl vreme

vucevic opet aut ja sam uzeo gordona prosli put imao 9 na poluvremenu pa jedva presao, uzeo bih ga opet protiv njujorka mrtvog, ko ima biyomba naranvo njega

13. Ne igraju izgleda ni Džo Džonson ni Šelvin Mek za Jutu, tako da će Hejvord i Hud imati baš veliku minutažu. A ne igra ni Karmelo protiv Orlanda.

14. Šta bre bravo Šomiju za 2-1, pa postavio je meč nekih 20 sati pošto se završio haha

15. Hahaha pseto se baš uživeo u ulogu tunjavog boška :D

16. Pa jebem ga u usta zvalava onda

17. Nisam ni pratio nista u kafani sam posle basketa pa vidim prosao mi barac prosao mi celzi jos kad bi saric i batler prebacili i detroit dobio pa da pitam posto marina kad vec moje 2-1 nije doslo ZAMALO DA NAPOMENEM

18. pa ti rece i mene da ces da pratis !!

19. Samo tebe nije ispratio, čak je uzeo i batlera od mene. Od mene, ej.

20. Arming najveća kuga ovog sajta, svi ga zaobilaze.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.