Ukoliko neko hoce da odigra tekmu Sautempton - Preston, nek se javi pa da udruzimo karme :D Spreman sam da pogazim svoju rec i odigram u singlu ovo..
AL samo ukoliko budem imao sa nekim da delim radost i tugu :D
Ljudi, zanima me koja je online kladionica po vama najbolja. Ja sam do sada bio u bwinu i u sustini nije losa, ali me zanima sta vi mislite koja je jos po vama dobra ili bolja od bwina i zbog cega?
Digo mi pauk auto, moram za neđelju dana da izmislim 85 eura. Te sam mislio:
Milan udineze gg,
Palermo Kaljari gg
Juventus bolonja 1
Kievo Napoli 2
Atm Hihon 1.
Može li se?
Gazimudo, će i ja onlajnovski mećem na Sautempton. Gledala sam još juče šta bih, al se nisam odlučila. Jebi ga, kad ovdje nema kamara kombinacija kao u Mocartu.
Ps: Dok te nije bilo, silni Džankiji su se pokušali uvući u naše redove al` se nismo dali.
Ps2: Džankaro, pogleda li ti onaj link što ti ostavih?
Ažaksjo u debelom padu, Monpeljeu je vrijeme da nezaustavljivo krene, imaju oni odličan tim. Jebem ih u prkna, Monpelje je dao golova koliko su ovi primili. Dvojka, sudeći po svim parametrima.
Dižon - Brest 2 @2.80
Teški su i jedni i drugi. Dižon domaćinska ekipa, o gostovanjima i bodovima ne razmišljaju. Šta pokupe kod kuće - plafon. Al slaba igra. Slaba. Brest? Ekipa koja će završiti prvenstvo sa 20 neriješenih utakmica, minimum. Parola - volim katanaćo više od matere (mada u zadnjih par kola ko biva i kreću u napad). Škrbava utakmica, nemojte igrati. Ja ću metnuti dvicu zato što sam mazohista.
Lorijen - Okser 3+ @2.1
Bretanjci se trpaju. To je činjenica. Igraju tipa - ako ne pobijedimo 3:0 izgubićemo 4:0. Očekujem utakmicu sa mnogo golova. Tačan rezultat 2:1.
Marsej - Savoa X2 @2.10
Jebem mater olimpijsku. Iz principa.
Santander - Real Madrid 5+ @2.80
Santander ima najgoru odbranu u ligi, Real željan bodova nakon debakla prošlo kolo. Idemo, idemo, svira Mile Korg!
Pada kvota na Halmstad - Malme..
Vredi pokusati 1X
Ukoliko neko hoce da odigra tekmu Sautempton - Preston, nek se javi pa da udruzimo karme :D Spreman sam da pogazim svoju rec i odigram u singlu ovo..
AL samo ukoliko budem imao sa nekim da delim radost i tugu :D
Ja cu igrati Sautempton :D
Znaci danas:
Napoli 2
Liverpul 2
Cluz 2
Rapid 1
Lok. Moskva 1
Zenit 1
Czv 2
Spartak 2
Partizan 2
i Sautempton - ??
Ljudi, zanima me koja je online kladionica po vama najbolja. Ja sam do sada bio u bwinu i u sustini nije losa, ali me zanima sta vi mislite koja je jos po vama dobra ili bolja od bwina i zbog cega?
Marko_bre pogledaj na prethodnoj strani moj post vezan za tekmu Sautempton - Preston! ;)
Nesto sam gledao, ali se ne secam dobro. lolo
Pa ja kontam 5+, to ima u Fer-u.
Ја стављам све паре на Сантос - Фигуериенсе 1
Играју 3 за 3 вековима...
Digo mi pauk auto, moram za neđelju dana da izmislim 85 eura. Te sam mislio:
Milan udineze gg,
Palermo Kaljari gg
Juventus bolonja 1
Kievo Napoli 2
Atm Hihon 1.
Može li se?
Gazimudo, će i ja onlajnovski mećem na Sautempton. Gledala sam još juče šta bih, al se nisam odlučila. Jebi ga, kad ovdje nema kamara kombinacija kao u Mocartu.
Ps: Dok te nije bilo, silni Džankiji su se pokušali uvući u naše redove al` se nismo dali.
Ps2: Džankaro, pogleda li ti onaj link što ti ostavih?
Играју 3 за 3 вековима...
Још кад би играли данас...
Који линк?
Играју 24. септембра :) Па јебему матер, нисам ваљда толки малер да сад киксну, квота је 1.65 за сад..
Ažaksjo u debelom padu, Monpeljeu je vrijeme da nezaustavljivo krene, imaju oni odličan tim. Jebem ih u prkna, Monpelje je dao golova koliko su ovi primili. Dvojka, sudeći po svim parametrima.
Teški su i jedni i drugi. Dižon domaćinska ekipa, o gostovanjima i bodovima ne razmišljaju. Šta pokupe kod kuće - plafon. Al slaba igra. Slaba. Brest? Ekipa koja će završiti prvenstvo sa 20 neriješenih utakmica, minimum. Parola - volim katanaćo više od matere (mada u zadnjih par kola ko biva i kreću u napad). Škrbava utakmica, nemojte igrati. Ja ću metnuti dvicu zato što sam mazohista.
Bretanjci se trpaju. To je činjenica. Igraju tipa - ako ne pobijedimo 3:0 izgubićemo 4:0. Očekujem utakmicu sa mnogo golova. Tačan rezultat 2:1.
Jebem mater olimpijsku. Iz principa.
Santander ima najgoru odbranu u ligi, Real željan bodova nakon debakla prošlo kolo. Idemo, idemo, svira Mile Korg!
Pfffffff
FOOOORCA JUVE!
http://www.prevara.info/index.php?option=com_content&task=view&id=551&Itemid=1
Ја сад треба да се насмејем или?
Ваљда ће бити у некој клаџи 1.80 или тако нешто
Ne da se smiješ, već da se zamisliš...
Skočimiše, zanimljivi ti prijedlozi, al` ću Italijane preskočiti u šiiiiiiiiiiiiiirkooooooooom luku, jebli sebe...
Evo mojih tiketa,pa ako neko voli nek prepisuje:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-7975369-914
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-5167756-914
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-7417424-914
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3248032-914
A ja mećah:
1. (Skočimiš)
Ajaccio - Montpellier - 2
Lorient - Auxerre - 3+
R.Santander - Real M. - 4+
2.
Brighton - Liverpool - 2
Man.City - Birmingham - 1
Everton - W.B.A. - 1
Chelsea - Fulham(s.t.) - 1
3. (Gazimudo)
Southampton - Preston 4+
4.
Helsinki - Vaasa PS - 1
Ross County - Celtic - 2
Falkirk - Gl.Rangers - 2
Valencia - Barcelona - 2
Mladost Lučani - C.Zvezda - 2
Nervira me što ne mogu ostaviti link tiketa, pa moram prepisivati, glupa kladionica...
Svim srcem sam uz ovaj treci :D A malo manje uz sve ostale :D