Кладионица

1. Pada kvota na Halmstad - Malme..
    Vredi pokusati 1X

2. Ukoliko neko hoce da odigra tekmu Sautempton - Preston, nek se javi pa da udruzimo karme :D Spreman sam da pogazim svoju rec i odigram u singlu ovo..
    AL samo ukoliko budem imao sa nekim da delim radost i tugu :D

3. Ja cu igrati Sautempton :D

4. Znaci danas:
    Napoli 2
    Liverpul 2
    Cluz 2
    Rapid 1
    Lok. Moskva 1
    Zenit 1
    Czv 2
    Spartak 2
    Partizan 2

i Sautempton - ??

5. Ljudi, zanima me koja je online kladionica po vama najbolja. Ja sam do sada bio u bwinu i u sustini nije losa, ali me zanima sta vi mislite koja je jos po vama dobra ili bolja od bwina i zbog cega?

6. Marko_bre pogledaj na prethodnoj strani moj post vezan za tekmu Sautempton - Preston! ;)

7. Nesto sam gledao, ali se ne secam dobro. lolo

8. Pa ja kontam 5+, to ima u Fer-u.

9. Ја стављам све паре на Сантос - Фигуериенсе 1
    Играју 3 за 3 вековима...

10. Digo mi pauk auto, moram za neđelju dana da izmislim 85 eura. Te sam mislio:
    Milan udineze gg,
    Palermo Kaljari gg
    Juventus bolonja 1
    Kievo Napoli 2
    Atm Hihon 1.
    Može li se?

11. Gazimudo, će i ja onlajnovski mećem na Sautempton. Gledala sam još juče šta bih, al se nisam odlučila. Jebi ga, kad ovdje nema kamara kombinacija kao u Mocartu.

Ps: Dok te nije bilo, silni Džankiji su se pokušali uvući u naše redove al` se nismo dali.

Ps2: Džankaro, pogleda li ti onaj link što ti ostavih?

12. Ја стављам све паре на Сантос - Фигуериенсе 1
    Играју 3 за 3 вековима...

Још кад би играли данас...

13. Који линк?

Играју 24. септембра :) Па јебему матер, нисам ваљда толки малер да сад киксну, квота је 1.65 за сад..

14. Ažaksjo - Monpelje lagana dvojčica @2.25

Ažaksjo u debelom padu, Monpeljeu je vrijeme da nezaustavljivo krene, imaju oni odličan tim. Jebem ih u prkna, Monpelje je dao golova koliko su ovi primili. Dvojka, sudeći po svim parametrima.

Dižon - Brest 2 @2.80

Teški su i jedni i drugi. Dižon domaćinska ekipa, o gostovanjima i bodovima ne razmišljaju. Šta pokupe kod kuće - plafon. Al slaba igra. Slaba. Brest? Ekipa koja će završiti prvenstvo sa 20 neriješenih utakmica, minimum. Parola - volim katanaćo više od matere (mada u zadnjih par kola ko biva i kreću u napad). Škrbava utakmica, nemojte igrati. Ja ću metnuti dvicu zato što sam mazohista.

Lorijen - Okser 3+ @2.1

Bretanjci se trpaju. To je činjenica. Igraju tipa - ako ne pobijedimo 3:0 izgubićemo 4:0. Očekujem utakmicu sa mnogo golova. Tačan rezultat 2:1.

Marsej - Savoa X2 @2.10

Jebem mater olimpijsku. Iz principa.

Santander - Real Madrid 5+ @2.80

Santander ima najgoru odbranu u ligi, Real željan bodova nakon debakla prošlo kolo. Idemo, idemo, svira Mile Korg!

Atletiko Madrid - Sporting Hihon 1 @1.40

Pfffffff

Juve - Bolonja 1 @1.40

FOOOORCA JUVE!

15. Ја сад треба да се насмејем или?

Ваљда ће бити у некој клаџи 1.80 или тако нешто

16. Ne da se smiješ, već da se zamisliš...

Skočimiše, zanimljivi ti prijedlozi, al` ću Italijane preskočiti u šiiiiiiiiiiiiiirkooooooooom luku, jebli sebe...

17. A ja mećah:
    1. (Skočimiš)
    Ajaccio - Montpellier - 2
    Lorient - Auxerre - 3+
    R.Santander - Real M. - 4+

2.
    Brighton - Liverpool - 2
    Man.City - Birmingham - 1
    Everton - W.B.A. - 1
    Chelsea - Fulham(s.t.) - 1

3. (Gazimudo)
    Southampton - Preston 4+

4.
    Helsinki - Vaasa PS - 1
    Ross County - Celtic - 2
    Falkirk - Gl.Rangers - 2
    Valencia - Barcelona - 2
    Mladost Lučani - C.Zvezda - 2

Nervira me što ne mogu ostaviti link tiketa, pa moram prepisivati, glupa kladionica...

18. Svim srcem sam uz ovaj treci :D A malo manje uz sve ostale :D

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.