Кладионица

1. Pada kvota na Halmstad - Malme..
    Vredi pokusati 1X

2. Ukoliko neko hoce da odigra tekmu Sautempton - Preston, nek se javi pa da udruzimo karme :D Spreman sam da pogazim svoju rec i odigram u singlu ovo..
    AL samo ukoliko budem imao sa nekim da delim radost i tugu :D

3. Ja cu igrati Sautempton :D

4. Znaci danas:
    Napoli 2
    Liverpul 2
    Cluz 2
    Rapid 1
    Lok. Moskva 1
    Zenit 1
    Czv 2
    Spartak 2
    Partizan 2

i Sautempton - ??

5. Ljudi, zanima me koja je online kladionica po vama najbolja. Ja sam do sada bio u bwinu i u sustini nije losa, ali me zanima sta vi mislite koja je jos po vama dobra ili bolja od bwina i zbog cega?

6. Marko_bre pogledaj na prethodnoj strani moj post vezan za tekmu Sautempton - Preston! ;)

7. Nesto sam gledao, ali se ne secam dobro. lolo

8. Pa ja kontam 5+, to ima u Fer-u.

9. Ја стављам све паре на Сантос - Фигуериенсе 1
    Играју 3 за 3 вековима...

10. Digo mi pauk auto, moram za neđelju dana da izmislim 85 eura. Te sam mislio:
    Milan udineze gg,
    Palermo Kaljari gg
    Juventus bolonja 1
    Kievo Napoli 2
    Atm Hihon 1.
    Može li se?

11. Gazimudo, će i ja onlajnovski mećem na Sautempton. Gledala sam još juče šta bih, al se nisam odlučila. Jebi ga, kad ovdje nema kamara kombinacija kao u Mocartu.

Ps: Dok te nije bilo, silni Džankiji su se pokušali uvući u naše redove al` se nismo dali.

Ps2: Džankaro, pogleda li ti onaj link što ti ostavih?

12. Ја стављам све паре на Сантос - Фигуериенсе 1
    Играју 3 за 3 вековима...

Још кад би играли данас...

13. Који линк?

Играју 24. септембра :) Па јебему матер, нисам ваљда толки малер да сад киксну, квота је 1.65 за сад..

14. Ažaksjo - Monpelje lagana dvojčica @2.25

Ažaksjo u debelom padu, Monpeljeu je vrijeme da nezaustavljivo krene, imaju oni odličan tim. Jebem ih u prkna, Monpelje je dao golova koliko su ovi primili. Dvojka, sudeći po svim parametrima.

Dižon - Brest 2 @2.80

Teški su i jedni i drugi. Dižon domaćinska ekipa, o gostovanjima i bodovima ne razmišljaju. Šta pokupe kod kuće - plafon. Al slaba igra. Slaba. Brest? Ekipa koja će završiti prvenstvo sa 20 neriješenih utakmica, minimum. Parola - volim katanaćo više od matere (mada u zadnjih par kola ko biva i kreću u napad). Škrbava utakmica, nemojte igrati. Ja ću metnuti dvicu zato što sam mazohista.

Lorijen - Okser 3+ @2.1

Bretanjci se trpaju. To je činjenica. Igraju tipa - ako ne pobijedimo 3:0 izgubićemo 4:0. Očekujem utakmicu sa mnogo golova. Tačan rezultat 2:1.

Marsej - Savoa X2 @2.10

Jebem mater olimpijsku. Iz principa.

Santander - Real Madrid 5+ @2.80

Santander ima najgoru odbranu u ligi, Real željan bodova nakon debakla prošlo kolo. Idemo, idemo, svira Mile Korg!

Atletiko Madrid - Sporting Hihon 1 @1.40

Pfffffff

Juve - Bolonja 1 @1.40

FOOOORCA JUVE!

15. Ја сад треба да се насмејем или?

Ваљда ће бити у некој клаџи 1.80 или тако нешто

16. Ne da se smiješ, već da se zamisliš...

Skočimiše, zanimljivi ti prijedlozi, al` ću Italijane preskočiti u šiiiiiiiiiiiiiirkooooooooom luku, jebli sebe...

17. A ja mećah:
    1. (Skočimiš)
    Ajaccio - Montpellier - 2
    Lorient - Auxerre - 3+
    R.Santander - Real M. - 4+

2.
    Brighton - Liverpool - 2
    Man.City - Birmingham - 1
    Everton - W.B.A. - 1
    Chelsea - Fulham(s.t.) - 1

3. (Gazimudo)
    Southampton - Preston 4+

4.
    Helsinki - Vaasa PS - 1
    Ross County - Celtic - 2
    Falkirk - Gl.Rangers - 2
    Valencia - Barcelona - 2
    Mladost Lučani - C.Zvezda - 2

Nervira me što ne mogu ostaviti link tiketa, pa moram prepisivati, glupa kladionica...

18. Svim srcem sam uz ovaj treci :D A malo manje uz sve ostale :D

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.