Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Gazimudo, hvala ti što si se vratio na temu, bar da imam od koga šta da prepišem. Niko (osim tebe) ne postavlja više ništa unapred, samo unazad (uglavnom).
You Welcome!
Баш ме занима ко ће данас да киксне од Енглешчића у купу..
Вулвс ми делује најреалније за тако штогод, Њукасл евентуално.
Могуће, Њукасл играо средње очајно против Сканторпа, Нотингем много јачи од Сканта, тако да је могуће...ал оно..зависи коју поставу изведе Пардју..
Notingem Forest - Njukasl - 1:1
Аха ,ал јуче :) добија Нови Замак
Vode 2:0 od 7. minute :)
Jebo me Arsenal, da me jebo. Ne znam ostavih li tiket, al jebo me Arsenal.
:)) Какав кикс! Али лопта је округла има још да се игра и те приче.
И Њукасл води 1:0 голом ЛОВЕНКРАДСАА
Dobro si rekao, ima još da se igra. Sad je 3:0 :D
Izjednači Arsenal, još samo da povede i da Inter da 2 jebena gola (nagovori me kolega da ga stavim) i Bohemians 1 gol. "Samo" sve to i boli me briga :D
Новара води против Интера 1-0 , ха
Маторани Манчестера објаснили , Гигс у 39. претрчава ове ...
То то, дркај ме сад. :Д Сва срећа па нисам играо ништа.
Na jednom me sjeba Bohemians, a na drugom raspali Inter. Kolega će najebati, a i neko od vas kada prelistam stranice i vidim ko je pominjao Inter :)
Inter ispušio.
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-7189793-914
GOVNA!
Jebi glupe drugoligase
Zvanicno proklinjem Obi van Kenobija iz Intera,i onog ruznog Japanca,i Ranokiju i svima im jebem majku..pa dokle vise ljudi? Za 9 hiljada padnem dvojku, na uzivo stavim 2 soma da daju sledeci gol,oni prime...Mozda se Stankela smiluje pa mi posalje jedno 400e sto sam pukao na njih od pocetka sezone...sve im jebem i zivo i mrrtvoo..
Nista,novo kolo,nova sansa...
Sutra mi je Radnicki kec protiv Rada,to mi je i najveci fiks ustvari...Napoli 2 i Liverpul 2...
Ne bih ti bila u koži...
80.482 MI IZLAZ BIO JEBEM TI MRTVU ASTON VILU!!!!!!!
А ја лепо реко Болтон 2 ........ ал курац нисам имао да испратим ...
Ел ме неко испоштовао за Болтон?