Кладионица

1. neam nista protiv, al' mi smesno zbog "analiza" . Danas nisam igrao, sad sam doso sa posla, nisam stigo. Evo ti od juce.
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1093-7189793-914

2. L@ki

Ја би ово играо да имам пара .....

Малага - Атлетик Билбао 1
    Ћезена - Лацио 2
    Палермо - Каљари 1

квота 7.70 фино богами ....

pre 5 sati

Ел ме послушо неко?

Два тикета за редом излазим , а немам паре да уплатим , хахахахахаха , јебем те срећо ...

3. pa to a kad uplatis imas da padnes, to tako inace biva...

4. Selenijum sorry :(

5. @Gazimudo
    Nema veze, imam još 4 evrića da na onlajn klađenju, valjda ću nešto ubosti pa da ih uvećam. :)

neam nista protiv, al' mi smesno zbog "analiza" .

@Eden Hazard #10
    Ne seri. Čovjek je apsolutno sve realno rekao. Šta misliš, da niko od nas nije ništa provjerio? Hajde daj nam neki tip/dojavu/koji-god-kurac pa da tebe poslušamo. Ako nemaš ništa od predloženog, MRŠĆI SA OVE TEME!!!

@Za sve ostale
    Nači, ovo večeras je sve došlo tipa nidže veze...Everton, Čelzi, BARSA (bar sam mislila da će oni da poćeraju da preuzmu lidersku poziciju), Gl. Rejndžersi...A u organ kategorije kurac...

6. Ja cu za vikend da pokusam sa onim sto sam obecao:

Arsenal - Bolton na brdo golova,pa kud pukne..
    Spickacu i poslednjih 1000 din na to. Cilj mi je 2500din, da kupim novi Football Manager kad izadje.
    Ako ne dobijem nista sa ovih 1000din, onda cu da batalim kladzu i da stekam od uzine..
    ne znam samo od koje uzine,kad sam na djeti, a matorci mi ne daju pare vec 5 godina..

Odradicu dve dnevnice,pa sta bidne..

7. Nači neveruem i dalje.

8. Idu mi na kurac ovi pojedinci što se jednom pojave na temi i krenu pametovati što ljudi daju prijedloge. Popadali smo svi, pa šta? Ajde pametnjakovići, dajte svoju analizu! Ja nikada nisam pametovala, niti srala drugima što su mi nešto predložili, pa pala na to (Džankara se ne pika).

Hmmm....
    Možda bih trebala...NAČI Skočimišu i Gazimudo, če vas nadžem u gradu i ima da najebeta tipa totalno! Kosti će vam biti kategorije slomljene kada vas pohvatam!

9. Нису сви ,ја сам изашо и то други за редом ..... само што нисам имо паре да одиграм ,али сам вама дао савет ,а ви нисте слушали великог мајстора ....

10. Nači, izvini, nismo mi profići poput džankare i njegovih drugova iz vrtića, ipak mi užinamo za marku-dvije, oni užinaju sa tipa soma evra braćala.

11. Drugar stavio danas 500e na Marsej,Real i Barsu... kvota 2.5...Mislim da nikada vise Real i Barsa nece ispaliti do kraja prvenstva u istom kolu... :)

Ja ko po obicaju,KARINA!

12. Нису сви ,ја сам изашо и то други за редом .....

Pa dobro, nisam mislila bukvalno svi... :)
    Tako sam i ja, moj ti L@aki, kada sam igrala "u glavi", prolazila, a čim uplatim kurac popušim :D

@bvdlga
    Barsu i Real treba vješati za primjer. Real pogotovo. Barsa je bar 2 gola dala, ovi ni da prdnu...

13. Ma jbt,ja seo sa njim,gledam zadnjih 20 minuta..Ma kakva sansa,sut ka golu nisu imali,pokusaj...katastrofa... To je zato sto se jajari,tako i ja radim kad imam kes,sve gledam male kvote...Isti je kurac,i pre ce mi dodje 1,7 ili 2.10 kvota,isto cu se nervirati,a nece mi biti toliko krivo kao kad Real izgubi od Levantea recimo...A rezultati ovih dana su go kurac,i treba da se srame sto nam ne pomazu da opeljesimo kladze!

14. Ja nikada nisam pametovala, niti srala drugima što su mi nešto predložili, pa pala na to (Džankara se ne pika).

olollo

15. Nači, izvini, nismo mi profići poput džankare i njegovih drugova iz vrtića, ipak mi užinamo za marku-dvije, oni užinaju sa tipa soma evra braćala.

Nači ovaj put ti prostim ,al se ubuduče čuvaj.
    Nema veze, videče Džanki profiči kada meni mama poveća džeparac da bude količine veće od njegovog. Ja sam htjela da idem u njegov vrtić, ali mi nisu dali jer nisam vjerovala Žeremiju. Sada se kajem.

16. O ne, stigao novi fazon na vuku , tipa naci , kategorije uzasne..

Verovatno sam los u tome,al toliko deluje moronski kad ceo sajt prica na istu foru..
    Ko i ono LOLOLOLOLOLOLOLOLO
    Ko da je svima pozabadala tastatura..

17. Smesno mi je sto u svakom postu podjebavas Dzankija.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.