Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Ko i ono LOLOLOLOLOLOLOLOLO
Ko da je svima pozabadala tastatura..
Neće to dugo trajati, ne sikiraj se. ja se samo ugledala na mišića :)
Ne trpaj lololoočare u isti koš sa ovim FUJ LOLOLOOLOLLO FUJ LOLOLOLOOLOL!!!!
A zašto ne bih? Pominjaću ga dok ne nestane sa ove teme kao što je onomad obećao :)
Ps: `Zvini za loločare, al jebi ga :)
ovaj deo bas ne shvatam
naci, lololololololo tipa lolololo kategorije naci!
Jebote pas, ja tek sad proverio ovaj tiket:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3248032-914
Nije bio los uopste.. A sda da me neko pita zasot sam igrao nase seljane GG ne bih znao odgovor.
U stvari znam, mislio sam da kragujevcani nisu picke, a da su radovci zapamtili bar nesto fudbala od prosle sezone, bar za gol.
A napoli je retard svoje vrste. Nikad mi nisu jasni timovi koji pobede recimo Milan, a odmah sledece kolo prsnu od Kijeva. Kako im nije glupo? Ja bih iz postovanja pustio milan, a pobedio marvu iz kijeva.
U `bem ti sve, ne izrazih se dobro...Treba ovako...
Ne trpaj lololoočare u isti koš sa Pantelom... FUJ LOLOLOOLOLLO FUJ LOLOLOLOOLOL!!!!
Jeb` ga Gazimudo, nisi dobro rekao. Ta rečenica nema smisla, nisi ušao u suštinu :)
Na stranu sve, bilo mi je zanimljivo dok nije kamara ljudi došla na temu i krenula takve gluposti da piše da ti se želudac okrene..Al jebi ga, tak` to ide...
Svi Italijani su retardi svoje vrste...
Kakvi su rezultati u zadnjih par dana,bukvalno da popušim kurac onom ko je ubo neku iole zglavnu kvotu.
nestrpljiv sam zbog vracanja u kladionicarske vode nakon pola godine
mada kad vidim sta sve dolazi, i kako se nervirate drago mi je sto jos ne igram
Ostani pametan čovjek i ne igraj se :)
Odvojio 50 evra za kladjenje (sa uzinom od nekih 700-800 din nedeljno).
Samo da mi sestra otvori racun u banci na njeno punoletno ime.
Ne vracam se vise u lokal, to je za penzionere i osnovnoskolce.
Holandska druga liga: igrati na bolje timove oba daju gol...
Prolazi skoro pa sigurno.
Prolazi skoro pa sigurno.
To dojava?
Da, Dzankee javio. :)
Šalim se, to ja iz iskustva.
ima da trsim mejdzor lig sokr
mada me malo zbunjuju sa onim konferencijama, ne mogu da imaju ligu kao sav normalan svet
evo sta bih zbudzio nocas-sutra onako na prvi pogled:
DC United - Chivas 1
Portland Timbers - San Jose 1
New York - Salt Lake 1-3 gola
za ukupnu kvotu 3.35 puta kvota za ovu od 1-3
nemojte pratiti, ovo je samo trening pred sezonu
Servet u teškom padu, hita ka dnu, Lucern igra fino, mirno, staloženo, u gostima među boljima, kvota odlična, što da se ne proba. Skeptici neka zaobilaze. Stručnjaci stop. Džanki, iz dvojke u prekid. Onaj Džankijev dupli - 7 žutih kartona i 3 kornera za domaćina, sudija moj rođak zaovine strine stari svat.
Mašala kvota, šteta propustiti.
Nači, dupla pobjeda.
Jes, premišljam se da metnem Dortmund iz keca u kec, često se desi da Švabe amateri uvale gol u 15. minuti i onda ostane 1:0 do kraja. A nekako je realno da ovi uvale gol u prvom poluvremenu jer su u ovom momentu u boljoj formi a i bolji su tim. Ako stavim 1-1 obara mi kvotu na 14 i nešto, al tad bi turio dvije markice, čisto da anuliram.
И мени ови Дортмунд аматери смрде, мислио сам да одиграм овај тикет+2 неке своје, а да избацим Дортмунд.
Procena po nekoj statistici:
KOOTEEPEE - JIPPO iz 2 u 2, kvota 5,25. Finska 2. liga. Mozda iz 1 u 2. Sve u svemu 2
Набавио сам Вајферта ,биће играња , овог пута чак и уплате :)) ,ал за викенд , четвртак ми никад није био срећан дан ...