ARSENAL BOLTON tgg gg3+ 2.00
BOLONJA INTER ki 2 1.95
MILAN ĆEZENA ug 0-2 2.05
MONPELJE PSŽ tgg GG 1.70
PARTIZAN RAD ug 0-2 2.05
SANTOS FIGUIRENSE ki 1 1.60
Šanzamm, nikad nisam proošao ovakav tiket. Ali to nije razlog da ne pokušam, ne igram za debele volove.
Sisteme više ne igram. Jedno vreme me je Gazimudo nagovarao da igram sisteme, i igrao sam, ali nikad nisam prošao. Doduše, bio sam jako blizu više puta, ali uvek me je sjebavala ona najmanja pišljiva kvota potrebna za uslov.
Sad igram onako, bezveze, jer sam izgubio kontrolu nad sobom, otkako se lečim od alkoholizma.
Posle 3 meseca posta ponovo igr'o!
Arsenal-Bolton 2-4
Chelsea-Swansea x-1
Liverpool-Wolves 2-4
Napoli-Fiorentina 3+
Sevilla-Valencia 2-4
Bayern-Leverkuzen 3+
Lyon-Bordeaux 1
Monpeiller-PSG x2
Ne znam samo 'de mi pade na pamet da igram Čelsi iz iksa, ali za sad ne ide loše... :)
Људови, играјте данас Свиндон, нема промашаја. У односу на лигу у којој играју, имају прејак тим! Ценим да ће бити 4:1. Квота нимало занемарљива, 1.65. Играјте и прелазе и дупле победе, комбинујте са головима... Надам се да нећу да вас зајебем. Додуше, и да буде тако, ја ћу да будем највећа жртва. :)
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1089-5352118-915
Stavio i ja za 100 dinara ovo gazimudino, deluje mi ok, jedino me Inter brine, al mora da se probudi!
Staviću i ja, ali ću skinuti Inter. Idu mi na kurac. Redovno padam na njih.
Bokte mazo ljakse, igraj neki sistem! :)
Jesi li prošao nekada ovakav tiket?
ovaj prepisite dobitan ce biti:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-3113450-915
Ne mogu da otvorim, oce neko biti ljubazan da mi napise ovde taj dobitni tiket hihi.
ARSENAL BOLTON tgg gg3+ 2.00
BOLONJA INTER ki 2 1.95
MILAN ĆEZENA ug 0-2 2.05
MONPELJE PSŽ tgg GG 1.70
PARTIZAN RAD ug 0-2 2.05
SANTOS FIGUIRENSE ki 1 1.60
Ukupna kvota: 44.58
Blagodarim.
Hoće Gazimudo najebati :D
Stoke - Man. Utd 2
Lyon - Bordo 2
Ergotelis - Olympiakos (Pantela) 2
Schalke - Fraiburg 1
Bayern - Leverkusen 1
Selenijum,a sta ce bidne ako tiket prodje, hoces li me i onda traziti? :D
Pitanje vazi i za sve ostale haha
A zaboravio sam da napisem u opisu tiketa:
"Slusate me na sopstvenu odgovornost!"
lolooloololo,tipa smeh :D
Da li je moguce da Salke vec gubi 0:1 ?? adgsf.h sdf.byebn m;
Evo na drugom tiketu je :
City 1&tim1 2+
Mancester united 2 i tim 2 2+
arsenal 1 i tim1 2+
Celzi 1
Celje Domzale 1x
Braga-Nacional 1
Kvota 12
@Marko garant namestili iz 2-1 ne bi me cudilo :)
Šanzamm, nikad nisam proošao ovakav tiket. Ali to nije razlog da ne pokušam, ne igram za debele volove.
Sisteme više ne igram. Jedno vreme me je Gazimudo nagovarao da igram sisteme, i igrao sam, ali nikad nisam prošao. Doduše, bio sam jako blizu više puta, ali uvek me je sjebavala ona najmanja pišljiva kvota potrebna za uslov.
Sad igram onako, bezveze, jer sam izgubio kontrolu nad sobom, otkako se lečim od alkoholizma.
http://atdhenet.tv/39685/watch-schalke-04-vs-freiburg Ako oce neko da gleda, evo linak.
TAKO JE BRE, AJMO BRE 1:1!!!!!
Posle 3 meseca posta ponovo igr'o!
Arsenal-Bolton 2-4
Chelsea-Swansea x-1
Liverpool-Wolves 2-4
Napoli-Fiorentina 3+
Sevilla-Valencia 2-4
Bayern-Leverkuzen 3+
Lyon-Bordeaux 1
Monpeiller-PSG x2
Ne znam samo 'de mi pade na pamet da igram Čelsi iz iksa, ali za sad ne ide loše... :)
Нови Пазар пала квота са 2 на 1.30 на кеца. Ту ће да буде нека опасна намештачина.
Навлакуша.
Надам се да је неко испратио :)
Jeb'o me iks da me jeb'o. Slepci, ne mogu da se odbrane jedno poluvreme. A jebeni Čelsi sad našao da da gol.