Кладионица

1. НМФ испратио сам те на 2 тикета:)

2. Имам 5 текми из кеца. Челзи га даде, чекам још Хапоел да учачка један.

3. Kako odvratan fudbal igraju arsenal i bolton.. Aj za bolton sam i ocekivao,al da ovoliko nece da daju gol to je strasno..

4. Gazimudo, valjda će se raspucati posle poluvremena..

5. То бре Падова ТО! Мрш у курац скандинавци јебем вам матер ..... оборише ми главни тикет ... ал овај други иде ...

6. http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1338-2837738-915

Ajde arsenal popusicu kurac celom stadionu i reci momci kakva dobra cajanka!

Cenim da svi ovde cekamo golove

7. Нови Пазар пала квота са 2 на 1.30 на кеца. Ту ће да буде нека опасна намештачина.

Навлакуша.

Kakva crna navlakusa,si lud,moraju ovi da dobiju...ja odigrao dok je bila 2.4.. Smederevu ne treba ni za kurac,imaju 9 bodova iz 5 tekmi,to im je sasvim dovoljno,a ovi jednostavno moraju da dobiju,ali moraju,ili ce nekome glave da lete.Zamisli toliko se namesta da udju u tu prvu ligu,i sad da ne daju gol 6 kola... Sve im jebem...

8. Ja već pljusnula 1. Glupi Helsinki. I prošli put me oborio. Pobjede kreteni uvijek u produžecima. Još sam kontala da li da stavim X2 baš zbog tog prošlog puta.
    Što se tiče ostalih tiketa samo me jebe Arsenal.

Gazimudo, ako prođe častim te cugom ako dođeš ikada u BL :)

9. Evo ga arsenal, nije moglo brze u drugom poluvremenu :D

10. Овај Торес је децхко ретардиран.

11. Evo ga arsenal, nije moglo brze u drugom poluvremenu :D

Vala baš :)
    Ovaj Vigan je lud. Jedan šut ka golu, jedan gol :D

12. Bolton crni dobio menzis....

13. O jebemimiša napali ko ludi, a nigdje gola...

14. Ако све остане овако , за данас би чекао још Јунајтед , и за сутра Андерлехт и Звезду.

Али све ми се чини да Манчестер мора да прекине овај победнички низ , Стоук јак домаћин , има дрвосече , прима мало голова.Све наде полажем у Рунија великог чаробњака , још ако и Стави Велбека место Малог Зрна Грашка , одлично! И Јанг да проради опет ...

15. Bem li im sve, što se ne ugledaju na ČElzi. Imaju crveni, a vode 3:0...

16. Nema od ovog boltona nista.. toliko mrtav tim da je to strasno..
    Pa sa onakvim zalaganjem u srbiji bi bili poslednji,a ovde se nece ni mrdnuti sa ovog poslednjeg mesta.

17. Au, al me sjebo Hadersfild...a nisam ni obraćao pažnju na njega, rekoh prošo...mater im jebem mrtvu u pičku.

18. Joj da mi je proći bar jedan tiket, da se mogu i sutra igrati...

19. Ja naređ'o 9 favorita i samo još Mančester i Milan čekam.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.