Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Francuzi ćute.. Nja
Evo ga PSG ! Odlicno, uvek vise volim kad povede gost, nekako je normalno da domacin da gol :D
To bre! Izgleda treba da serem, ajde Monpelje, nemoj bit mrcina! :D
Jao, samo da se jebeni Napoli i luda Fiorentina ne raspucaju, neću moći da prežalim da me Čelsi sjebe za 4600, i to igram prelaz x-1! X na poluvremenu, Čelsi protiv Svonsija. Pa to samo ja mogu da odigram! Samo neka ne bude preko 2 komada ukupno. Selenijum, ako će ti biti lakše, i mog ortaka sjeb'o Helsinki za 6500... Propast. Valjda će sutra biti bolje. Samo da uzmem ovu siću sa drugog tiketa pa taman za to sutra opičim 2,3 sigurice i boli me uvo...
Barsa, Barsa, Baaaaaaaaaarsaaaaaaaaa! :D Idemo momcovi! :)
Па кој курац додајем Дебрецин јебени у пичку материну
Milan pokraden , čist penal nad Kasanom nije sviran :D
Da sednem i da placem,pao na mancester,poslednji mec,i evo padam na ajax 3+ takodje poslednji.
Јебем ти муку, данас читам у ПРЕС, фикс дана Свиндон да изгуби, шатро су у финансијским проблемима...лол
AJDE NAPOLI JEBEM TI LJEB UVALJAJ TAJ JEDAN GO JEBO GA BOG 24 KVADRATA NE MOGU DA POGODE.
Ajde monpelje bre! Ja igr'o na drugom gomilu, napoli 0-2, dolazi, santos 1... sjebe me junajted, majku mu
nabijem vas na kurac italijanski i holandski. Jebo te ljeb i kladionica, pogodim boga oca danas i Napoli i Ajax ne mogu da uvaljaju golove. Pa dabogda svi živjeli u 24 kvadrata majku vam jebem
Nedelja:
QPR - Vila 2t22+
Koln - Hoffenheim gg3+
Parma - Roma gg3+
Cagliari - Udinese gg3+
Hajduk - Zvezda 0-1
Rennes - St. Etienne x-x, x-1
Gotovo... Još jedan tiket zbog jednog gola... Definitivno pauziram, kad te bije maler, bije te dugo.
tiket tipa oporavak za 100 kinte
Neath 1 1.65
Waalwijk 1 2.10
Pavia 1 2.40
Santa Klara 1 2.20
Paganese 1 2.10
Toluca 1 1.90
Jebo me konj ako jos jednom stavim francuze na tiket.
pa ovaj mrtvi monpelje ne moze da gol PSGu, a satro glume neko ludilo u vrhu tabele..
Mrste bando lopovska!
Bar je milan ispostovao. Da ja imam love pa da picim samo singlove, navatao bih se ja para!
Šta ima sutra?
Liturgija.
Sutra ima racku, majke im ga nabijem. Ne mogu ni za ovu siću što sam uz'o neke sigurice da odigram pa će neka ludorija da se odigra.
Nači ništa. Pf.
Pa pazi, ima nešto, ali u odnosu na juče (prošlo 12), go kurac. Možeš nekoliko tekmi iz ovih jačih liga da izdvojiš ali i to jedva. Danas je baš bilo dosta dobrih i kvota i tekmi, ali k'o po običaju, okrenuše kola nizastranu.