Кладионица

1. Meni na jednom fali Mančester, na drugom Bajern, barsa i Real, a na trećem kamara.

2. Valensija da mune gol Sevilji i veceras Barsa da dodje P2+ i ja uzimam 63 evra. Ajmo Spanci mamu vam jebem!!
    edit: 2 crvena za Sevilju! ajdeeee

a inace ubo sam do sad
    Njukasl -1
    WBA -0-2
    Bajern -P2+
    Majnc -GG
    Volfsburg -1

3. Ja uzeo 5 soma na Englezima,sa hiljadu...Sefild 3+,Huddersfild 3+ i Skantorp 3+.Sad cekam jebene Madjare,Lombard Papu za jos 4500,na 100 din...ali dzaba,nece uci u golove,da ih teras gomnjivom motkom... Za veceras Herenven 1,Milan 1, Ajax 2+pp i Napoli 2-3...

4. Ajde mrtvi Junajted bre, majku vam...

5. valensijo jebem ti mater da ti jebem mater usranu

6. Sone ceka da mancester pobedi i da ajax odigra 3+.Lepe tikete odigrao sone za vikend metodom sedenja za kompom i slusanja saveta prekaljenih veterana koji sad igraju samo duple pobede.

7. Колико сам приметио, само Селе и Уго су испратили Свиндон. Селе је на добром путу да узме паре, а ти Уго?

8. U pizdu mater, pa mene stvarno neće... Opet padam tiket zbog jednog gola! Usrani Crouch što ga utera, govno banderšako! Šesti tiket u nizu padam zbog jednog gola...

9. Велико разочарење ,два тикета по 1 утакмица .... све остало што сам ставио , 8 утакмица, дошло ...... мада не чуди ме ...

10. Da vidite kad se ispostavi da cu i ja (+ Selenijum + jos neko sa teme) da puknemo za jedan boltonov gol :(
    Partizan bio kvota dana, a inter zamalo da zajebe..

11. Gazimudo, ja ti ipak verujem xD I trknuo sad do kladže, odigrao ponovo monpelje, milan i santos kao prošli tiket i opalio barsu NG pa šta bog da... 200 dinara, kvota 10.66

12. 1. Jebo me Mančester.
    2. Igrala sam Svendon i tu su mi još ostali Real i Barsa.
    3. A što se tiče Arsenala i Boltona, tu sam na jednom tiketu igrala 3+m a na drugom 1 keca (u ovoj kladionici nema kombinacija tipa GG3+, 1&3+ itd.)
    4. Jebo me Mančester opet. Samo na njih pala na jednom tiketu.

13. Ah da, ovaj tvoj gazimudo mi glasi ovako:
    Santos 1
    Arsenal 3+
    PSG - DA
    Milan 0-2

Nisam htjela Inter, a nešto nisam mogla, ne sjećam se šta.

14. Milan već zakuc'o hahahaha pizdu mater...

15. Dobro krenuo Milan, već vode...

16. Sedorf, strašan gol.

17. Ma ovakav gol udje jednom u 10 tekmi.. Nema ko drugi da da gol,opustite se ;)

18. 1. Jebo me Mančester.
    4. Jebo me Mančester opet. Samo na njih pala na jednom tiketu.

5. Jebo i mene, kompletna postava da me jebe sa sve navijačima. Jedina dvojka koju sam stavio i jedina utakmica u koju sam sumnjao zbog prethodnog savršenog niza pobeda i ja opet jedem govna. Odoše 8 pogođenih u kurac. A taman se vratio posle kraće pauze, reko' obići će me maler konačno, al' prc.

edit: Vidim, bolujemo kolektivno od malera. Mogli bi da uložimo svi zajedno za neku vračaru umesto što bacamo u kladionicu.

19. Gazimudo, sve je to ok, al se meni ne đa što je već 5 kornera palo za Milan.. No nema veze, drž' se Ćesena!

20. Imao i partizan protiv Samroka 20 pa opet popusio karu na kraju.. :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.