U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
pap ti si pretkomora hahah
Tek ces da podrhravas kad preliminarni rezultati pokazu da je vucic na oko 53,1% na 70% prebrojanih glasova ima sve da vices joj dijasporo spasavaj
a sad je granica preko 52 to i ja podrzavam za minus mada nije vredno opet rizika
za sutra vam spremam jednu poslasticu, kvota 35-40, tako da nema potrebe da očajavate, čak i sad kad meli rokne trojku 46 sekundi prije kraja
Pseto na koliko si imao diopa u ponudi? 6 ima
Jel se taj Meli preziva Karmeli, pa mu tepate kao što ste tepali Karmelu Entoniju na svetskom
celtic je na nalogu i prehlađen je
Do jaja, nije samo hanikat mutavi opaaa
Idi isecaj Dzejove spotove majmune
hahhaha cekao sam papeta samo ili ovo ili je l to opet burazer zaseo za komp
cenim da nije burazer jer sprema prijemni xd
shomy23 i nikolo meli na kurac su mi seli
Pomolite se molim vas za tri poena kalatesa nekim čudom srušiće me samo jankunas za pola koša pa poješću se, ne mogu više ovo ovako
lepa kvota na urugvaj brazil 3+. 1,90.obzirom da se filuju golovima i da imaju dobre napade ne vidim zasto i ovaj put ne bude neka kombinacija sa golovima.
Hajde kalatese još jedno bacanje makar pls otići ću kurac ako opet bude jedna
Iskreno navijam za kalatesa i makar jos poen, nazalost znam da je ruzan osecaj to xd
srećno venčanje coa brate
Brate pa mnogo je, opet na tiketu od 7 igrača, 'ajde da su dva-tri-četiri pa da me boli kurac, ali ovo baš...
Si ti video onaj za 81k neki dan?
Evo ga na penalima, sad će kao protiv zvezde eir bol
Sad kad promasi oba hahahaha