Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Counter-Terrorist win
Brt uvek sam bio terorista necu valjda pandur
Mjenja se to samo u toku partije sada.
Ja sam mislio da samo Šomi to igra još haha
Menjalo se i ranije al predjem ja sam boli me kurac. I to sam uvek bio onaj beli jebe mi se koja je mapa
A to nije timski duh
Jer kako kažu naši stari život je 1 a Kanter je 1.6
Ne mozes sam da mjenjas jer se igra do odredjenog broja pobeda tj. rundi.
Ne igram ja to, al sam pricao tamo na cetu da imam onog lika sto me uvek jebeno davi o tim stvarima. Svaki put mi kao kaseta isto ponavlja, morao sam memorisati nesto cak i protiv svoje volje xd
Pricam za ovaj CS:GO, ne znam u 1.6 kako je...
Da ne ostane znam da ce svi da isprate i drago mi je zbog toga:
Darusafaka + ukupno poena 154,5
Oly minus ukupno poena 156,5
Barsa 2&< (3,8 haha kakvi debili kladze) 143,5
Ccc sta danasnja deca igraju... Ika da skinem 1.6 kad dodjem.gajbi da vidim ima li ikoga po serverima da hedsatujem malo
Vucic 52.9 MINUS
Haha
Na Vučka minus i na 46.5 al to je neko moje mišljenje
Oćemo rokati minus na Rajsa majku mu jebem
Lengford u Moskvi dao 36 poena, u zadnje vrijeme siluje kao nikad prije, kao nikad ranije, to je po meni plus ali to je samo neko moje mišljenje , 21.5 u Mocartu.
I moje isto, izgubili su takmicarski motiv pa samo lengfordu budze statistiku
Navaro minus ko kuca
Razmišljam se da napišem ovde Roberto Duenjas +, pa da ga armin gluperda traži u listi, ali ajde, nisam baš toliki ološ
Jel mi to porucujes da nema navara u listi xd
Hah ko da citam tvoje predloge, samo gospodin nikolas i danas pratim ps-a