Кладионица

1. Evo tiketa:
    Bajern-Mančester 2-3 gola
    Napoli- Viljareal 2-3 gola
    Lion-Dinamo 1-1
    Trabzon-Lil x
    Otetul-Benfika odigrao 2, izaš'o lepo iz kladionice pa se vratim unutra i kažem onoj radnici, prepravi mi na Benfiku tm2 2+, ista kvota bila 1,55, koj mi kurac beše ni sad mi nije jasno.Uplata bila 1000 dina dobitak 34600, gledam tiket i plače mi se.

2. Aj onaj brat sto je analizirao one Velsane da nabaci nesto i za sutra, pa da stavim 'iljadarku na tiket.

3. Dabogda se junajtedu opet srusio avion!

4. Dabogda se junajtedu opet srusio avion!

BUAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAH.... Odavno nisam čula veći crnjak :D

5. gambler

Ko je na Mancester uplatio novce, moze s mnom na Zlatibor da cuvamo ovce!! ahahhaha

Pravo vam čovek kaže.

6. Šta mislite, oće li barsa odigrati 4+ večeras?

7. Ja danas igram jedan ug2+, i jedan golove za LS u sistemu 7od8.
    Taj izbor za golove cete videti uskoro,a ishode cu gadjam ovako:
    Zenit 2
    Sahtjor 1
    Leverkuzen 1
    Valencija 1
    Arsenal X
    Dormund 2
    Barca 2
    Milan 1

Ukupna kvota 250, na 20 din.

8. Zenit 2
    Marsej 0-2
    Leverkuzen 1
    Valencija 3+
    Sahtjor 1

Kvota 15

9. Šahtjor-1-1
    Valensija-Čelzi 2-3
    Leverkuzen-Genk-1&3+
    Marsej-Dortmund-X
    Uplata za 200din.

10. Kako ja ne volim da igram x-eve... Kad vidim da je zajebana utakmica golove stavljam :D

11. Ja ne kopiram predloge niti analize sam ih sastavljam, Majstor Bobe nemoj da se vredjamo.

Uskoro postavljam analizu za danas. Od juce i prekjuce su prosle kvote 3.45 i 2.0

E jel zna neko kako se menja nick hocu da ga promenim u El Contusione?

12. Evo mojih sprnji i ozbiljnosti:
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-9363003-916
    http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1104-8275541-916
    A ovaj je ceo 2+

Zenit, Marsej, Hanover II,midlsbro, brazil,free state,kaizer cifs,hibernian

13. Evo analize za danas:

Hjk Helsinki - Jaro X2 kvota 3.40

Hjk Helsinki se nalazi na 1. mestu na tabeli od 12 timova sa 15 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog. To je ogromna prednost i nista mu ne bi znacilo da ovu utakmicu ne dobije.
    Jaro se pak nalazi na 10. mestu na tabeli i pobedum u duelu bi izbio na 7. poziciju. Timovi su se sastali 26 puta i Jaro je vec dosta puta znao da iznenadi Helsinki pobedom, a u dosta slucajeva je bio neresen rezultat. Odnos pobeda je Hjk Helsinki 14 pobeda, 9 neresinih i 3 izgubljene utakmice. Ovde je vrlo verovatan neresen rezultat ali ne treba rizikovati. Hjk Helsinki nigde nece zuriti u ovoj utakmici jer ima veliku prednost na tabeli i vec je osigurao 1. mesto. Takodje ne ocekujem puno golova.

Sigurnost na X2 90%

Kvote se krecu negde oko
    1.26 5.14 10.14

Srecno!!!

14. Leverk-genk 1
    milan-plzen 1
    shakht-apoel 1
    valenc-chelse 2
    arsena-olympi 1
    marsei-dortmu 2
    4 soma veceras pecam!

15. MrRaziel, kontam da si u pravu, gledao sam i ja statistiku još pre tvog posta, ima logike. Dakle:

Helsinki - Jaro X2
    Ham Kam - Alta GG3+
    Arsenal 1
    Šahtjor 1

Kvota 11, za 200 kinti

A ovaj sam sastavio dok sam bio u gradu, onako iz stomaka: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1108-5726933-916 Tako da, zbog Helsinkija, ili jedan ili drugi.

16. Domzale-Triglav 2@3.20
    18:00

Domacinu fale cak 22 igraca iz prvog seniorskog tima.
    Gosti nredni mec gostuju Mariboru.
    Domacin ima tri poraza zaredom

17. e sad, da i ja napišem nakon nekog vremena neku...

u subotu ko nije uzeo pare, nek' batali kladionicu... nema pojma...

večeras...

marsej 1
    čelsi 2 (navijački, jebi ga)
    leverkuzen 1
    šahtjor 1

18. Barsa 0-2 za kvotu 3 vredi probati.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.