Кладионица

1. To bre CSKA! X! Čuvaj se sad! lololo

2. Hahahahaha jeboteee mrtvi talijani... ajde cska još jedan lolo!

3. Taman krenem da se radujem kad ono kurac.

4. A sto si toliko siguran u pobedu bajerna?

5. Jedan je caletov,gde je i 1 i 3+. Nisam uopste toliko siguran ali morao sam malo da zakuvam. Ipak ako cemo na pobednika mislim da je realno 60-40 u korist Nemaca

6. Кад би Манћини преузео Бск Борчу, можда, али можда би био најбољи тренер у јелен супер лиги..

7. Padnem na kvotu 1.15 ko me jebe

8. Za danas imam Afan Lido - Aberystwyth 0-2 kvota 2.00 to je welsanska fudbaska liga.
    E sada zasto 0-2? Ove ekipe su se sastale u svojoj karijeri 14 puta, ali zadnji put tek pre 6 godina. Danas posle toliko godina oni ce odigrati svoj prvi duel. Tako da ocekujem mirnu igru, nimalo agresivnu sa minimalnom pobedom jednog od timova ili x sto jos vise verovatnije. Bez obzira na to odnos golova izmedju ovih ekipa bio je 1.40 po utakmici. Afan Lido se nalazi na 8. mestu od 12 timova a Aberystwyth na 10.

Sigurnost je 90% na 0-2

Ponovo, lepo ispraćeno. Fino došlo bez golova.

9. Pao sam na Brajtonu x i Realu kmb 1&4+.
    Zanima me ovaj mister Rizla. S kog sajta kopiraš predloge?

10. A jesmo lijepo masovno popadali :)

11. Sreća, al čista sreća pa mi je bilo nevjerovatno mrsko otići do kladionice poslije ispita. Puko bi cvanciku ko Roko Sifredi Dženu Džejmson kurcom po analnom otvoru. Šta god sam kontao nije došlo.
    Od svih utakmica pogodio bih samo Trabzon-Lil tačan rezultat 1:1. I Benfiku pp2. Ovo ostalo debakl.

12. Jebem ti mančestersku prodaju! A tačno sam znao da prosto mora neka od tih utakmica da se sjebe! Govna jedna mrtva prodana. Sreća pa nisam mnogo stavio na tiket...

13. Danas stavio 200 na Lion 0-2, Bajern 1x, Napoli x2 i Barsu 0-2.
    Prve dve prosle, Napoli me sjebao, cekao bih Barsu.
    Kvota 15 i nesto.

14. Ko je na Mancester uplatio novce, moze s mnom na Zlatibor da cuvamo ovce!! ahahhaha
    sreca odigrah 3 + :D :D al obori me lille ppX dabogda ni jednog gola vise ne dali u prvom poluvremenu!!!! :)

15. Играчи Манчестера, све најгоре вам желим.

16. Pa 'de ćeš x2 protiv Napolija na svom terenu? Razumeo bih da je Napoli neki slabiji tim, i još su sad u odličnoj formi... Jebeni mrtvi Mančester, ne mogu da verujem da su oni prodali! Govna mrtva, opet sam ih zamrzeo!

17. ma doslo mi je u glavu da viljareal ipak nije u tako poodmakloj fazi raspadanja, pa sam pomislio da je kvota 2 na x2 vredna ppokusaja.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.