Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Звезда-Уникс 146.5-
Галата-Басконија 158.5+
Волтерс 7.5+
Теодисић 15.5-
Љуљ 16.5+
Бурусис 7.5-
@armin i papet od dva brata deca: nebitna je utakmica veceras. Nevezano za vecerasnju utakmicu ako u poslednjem kolu dobijemo-prolaz. Ako izgubimo-ispadanje.
Ne znam odakle je ovaj deo teksta ali ko god je pisao solidan je debil.
Slobodno uplatite na Darusafaku kucu i okucnicu, Coki prodao prolaz dalje sad posle izbora te pare ulaze u Partizan i postaje predsednik istog, Pekovic odlazi ali kaze moja misija je bila uspesna, Grbovic daje izjavu da je sve to deo decenijskog plana "Brze-jace-bolje za evropski partizan!", Zvezda se opet gasi, Dulo se vraca sa budzetom od 35mil i sledece sezone osvaja evroligu, Tegeltija hvali Cokija na sva usta i kaze da su Djijdjica ubili Dzaja i Nikola Mijailovic
E sad to sto ih boli kurac za ovu utakmicu hoce li da znaci da se nece cimati oko odbrane pa ide + ili ce umrtviti tempo igrati cele napade pa - eeeeeeh
Da se kladim ja znam sta bih odigrao
Sve kontra od tebe xddd
Najbolje izbeci danasnju utakmicu. Mozda kuzmara minus-nema jovica, ide na parahuskog i vilijamsa a vrv nece igrati brdo minuta.
zamislite da ste negde sami u svemiru kao met dejmon u marsovcu radite nesto za spasenje ljudskog roda a nigde nikog nema nigde zive duse sami ste odvrnete ovo opaa IMACES KOD SEBE NESTO MOJIH PARA ETO TO TE CASTIM STO ME DRAGI VARA A AKO U TEBI ISTA JE POSTENO VRATICES MI SRECE STO JE POZAJMELJNO!!
https://www.youtube.com/watch?v=e7GfgqPaB8U
Da smo,negde u sumi zabaceno ponapijamo se i vatamo makaronca za kurac :D
hahah za prvi maj napijemo se u sumi :D
sad cu da ti posaljem ono za na pvt engleze kao prosli put pa kad stignes ti mi odgovori valjalo bi danas u toku dana
ajde
koji ti je to fantazi bas neke nebitne igrace daju pa se bira sta ?
herta hofenhajm x2.herti maltene pola tima fali.ne verujem da mogu dobiti.
gengam nansi 1.
Vatamo makaronca za kurac i sake sto ce kotac srice okrenit
Kuzmic 10.5-
Daye 10.5-
Raduljica 8.5-
Ajon 10.5-
Voroncevič 7.5-
Gudurić asist. 2.5+
Guler asist. 5.5+
Kalates asist. 5.5+
Dončić asist. 3.5+
Tajus skokovi 4.5+
Hajns skokovi 4.5+
Zakljucao si temu brt haha ispratio sam te ja aj pokazi sad sta znas
u mocartu digli kuzmica na 10,5 a spustili kvotu bjelici je l to zvezda ide jako u glavu je l ima neki info
Kazins protiv sakramenta veceras pozzz
Slusam muziku/ gledam spotove dok kuckam postove na forumu jel mozete vi to da razumete?
http://i.imgur.com/H63sIAH.jpg
:O
Da armin. Kec i minus je prelagan.