https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif
hahahah na ovoj temi su najjaceove pesme leckog, nema dalje jednostavno samo tako nastavi druze
Ne bogohuli ovom svetom temom Boh pls
Pleis jos kos i antipov mrtvi 2 trojke
5,5 da
Bas ne bih voleo da padnem samo na njega zbog greske u pisanju/prepisivanju/kucanju. A i mentol sam sto nikad ne proveravam tiket jbg.
ma opušteno, vilijams dolazi a na dončića padam, uvek tako bude xd
mada i ovaj tajus mi uopšte nije siguran iako mu samo 2 skoka fali, ne bi me čudilo da ga ataman degenko drži na klupi sve vrijeme
A i to bi bilo sranje jbg, bolje i ja da padnem nego vas dvojica. Lepo bi bilo da svi prodjemo eh
Armine, jesi ti zadužen za izmišljanje onih "ludih tiketa" u mocartu? Ono naš takmičar iz Male Moštanice je uložio 5000 dinara na Anderleht Varegem 2&VGX i tako neke žnj utakmice i lude kvote i uzeo milion dinara koje niko nije video niti će videti
Ne, to izijem radi on daje i predloge na one igrace sto su u stvari nepecovana imena igraca na 2k
Evo Tajus preripi granicu lagano a Dej ode u majčinu
ma taj sa minusevima sam bacio pre 20 minuta jbg
Znaci pali smo onaj sa igracima jel da bacam tiket?
Aha, znaci bacam.
Ajde malo na Jankunasa jebemumajku šta je za njega 12.5 protiv Armanija
Ne moram dva kola zaredom baš da padam na njega
A sta je sa tajusom ne kapiram brt?
Dobijaju stvarno tako cu i ja da se obogatim da da xd
Pa plus skokovi izašao i on, i ova dvojica asistencije
Aha, do jaja. Steta sto simon magarac ne iskulira malo i baci kuzmicu da izvuce faul parahovskom ima tri faula a ne igramo na njega
Ovo je prejako!
Banja Luka Forum · 21. April 2007.
https://media.giphy.com/media/3o6gaZeVVFMFOJkBdm/giphy.gif
hahahah na ovoj temi su najjaceove pesme leckog, nema dalje jednostavno samo tako nastavi druze
Ne bogohuli ovom svetom temom Boh pls
Pleis jos kos i antipov mrtvi 2 trojke
5,5 da
Bas ne bih voleo da padnem samo na njega zbog greske u pisanju/prepisivanju/kucanju. A i mentol sam sto nikad ne proveravam tiket jbg.
ma opušteno, vilijams dolazi a na dončića padam, uvek tako bude xd
mada i ovaj tajus mi uopšte nije siguran iako mu samo 2 skoka fali, ne bi me čudilo da ga ataman degenko drži na klupi sve vrijeme
A i to bi bilo sranje jbg, bolje i ja da padnem nego vas dvojica. Lepo bi bilo da svi prodjemo eh
Armine, jesi ti zadužen za izmišljanje onih "ludih tiketa" u mocartu? Ono naš takmičar iz Male Moštanice je uložio 5000 dinara na Anderleht Varegem 2&VGX i tako neke žnj utakmice i lude kvote i uzeo milion dinara koje niko nije video niti će videti
Ne, to izijem radi on daje i predloge na one igrace sto su u stvari nepecovana imena igraca na 2k
Evo Tajus preripi granicu lagano a Dej ode u majčinu
ma taj sa minusevima sam bacio pre 20 minuta jbg
Znaci pali smo onaj sa igracima jel da bacam tiket?
Aha, znaci bacam.
Ajde malo na Jankunasa jebemumajku šta je za njega 12.5 protiv Armanija
Ne moram dva kola zaredom baš da padam na njega
A sta je sa tajusom ne kapiram brt?
Dobijaju stvarno tako cu i ja da se obogatim da da xd
Pa plus skokovi izašao i on, i ova dvojica asistencije
Aha, do jaja. Steta sto simon magarac ne iskulira malo i baci kuzmicu da izvuce faul parahovskom ima tri faula a ne igramo na njega