Кладионица

1. Prođeš tiket sa prelazima i kupiš bate borisov.

2. Ху лет бате борисов плеј чемпјонс лиг?

3. Jebem ti mrtve rudare kad ne mogu ni raspali Apoel da dobiju! Jebem im ja investiranje u jebeni klub kad ne mogu da se povežu! A živo me interesuje šta su sve promašili. I čekam Valensiju-Čelsi 2-4, dadoše ljudi gol u 87. min. Crk'o sam, i taman pomislih to je to, kad kurac! Jebeni mrtvi rudari me sjebu. Dabogda izginuli svi u nekom lokalnom rudniku, pička li im materina ugljenisana!

4. Играјте сваку против Шамрока , нећете погрешити.

5. Лаки бре, јесмо рекли без дојава јеботе? Немој да те мећемо на стуб срама!!!!

6. Evo jedan moj sve je ug2+:

Seltik, Lokomotiv M, Braga, Salzburg, Macabi TA, Sporting, Rapid Buc, Ren, Metalist,At Bilbao, Standard

Na 300 din - izlaz 5300

p.s. Slazem se za Samrok (samo je partizan toliko retardiran da ne moze da ih pobedi).
    A isto vazi i za Dinamo u LS.

7. Za danas Rennes-Atletico pX kvota 2.00

8. Ja za danas metnuo...

Ren gg3+,
    Aek Larnaca gg
    Dinamo Kijev 2-3
    Lokomotivu 1i 3+
    i jednu finu kvoticu vrste 3,40- Maribor-Birmingem 1+pp & 2+drugo...

Nikada nisam uzeo pare na LE,tako da se ni sada ne nadam nesto preterano,vec sam metnuo 200 din na ovo,pa da pratim...

9. Maribor 3+
    Totenhem 4+
    Sporting(L) 3+
    Šalke 3+
    Salcburg 3+
    Uplata za 200 din, čisto da se igra nešto, videćemo...

10. Узајмите милион евра и уплатите сингл на Тотенхем.Узмете чисто 100 000 евра а онај узамјмљени милион вратите ,богатство за једно вече ...

11. Nema od te ljubavi ništa.

12. jebem ti malme i koje pičke materine!

13. I mene Malmö jebe,i to imam 1X.

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.