Узајмите милион евра и уплатите сингл на Тотенхем.Узмете чисто 100 000 евра а онај узамјмљени милион вратите ,богатство за једно вече ...
Da smo se tako vodili i u kvalifikacijama,tesko bismo prosli.... :P
Elem,ne znam zasto je svima Malme bio kec...i drugar mi rekao to,i ja ga pitam "Jel bi igrao na Malme da igraju sa Partizanom?" On kaze ne. Ja kazem da ni ja ne bih igrao da igraju sa Zvezdom...ali ne navijacki,vec zato sto smatram da je Malme ekipa koju moze lagano da dobije normalna ekipa sa nasih prostora. A Austrija nije Rudar iz Pljevalja...Lako je sad srati,ali eto,svi padose na to,a bas sam o tom paru vodio polemiku,pa da podelim sa vama.. :D
zipa, kad se tek pojavio, samo je bezveze lupeto... onda mene nije bilo deset dana, i dođem juče i on igra glupost, oderu likovi 6:0 ove njegove, danas dođe i opali onaj finski hokwj isto tako bezveze i naravno buć... sad je izbrisao taj post...
i onda dođe s tim renom, koji ako ćemo pravo i jeste bio tako očekivan, kao i cijela utakmica...
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Malme pizda, kladioničare izda.
Da smo se tako vodili i u kvalifikacijama,tesko bismo prosli.... :P
Elem,ne znam zasto je svima Malme bio kec...i drugar mi rekao to,i ja ga pitam "Jel bi igrao na Malme da igraju sa Partizanom?" On kaze ne. Ja kazem da ni ja ne bih igrao da igraju sa Zvezdom...ali ne navijacki,vec zato sto smatram da je Malme ekipa koju moze lagano da dobije normalna ekipa sa nasih prostora. A Austrija nije Rudar iz Pljevalja...Lako je sad srati,ali eto,svi padose na to,a bas sam o tom paru vodio polemiku,pa da podelim sa vama.. :D
Dace Malme u nadoknadi :)
Браво мрразиел!
Prošoooo... Opaaaa...
Ko je prepisao mog'o je uzeti finu kintu :)
Evo jedan moj sve je ug2+:
Seltik, Lokomotiv M, Braga, Salzburg, Macabi TA, Sporting, Rapid Buc, Ren, Metalist,At Bilbao, Standard
Na 300 din - izlaz 5300
Fala kurcu! Nije losa igra. Usao je jedan od tri. Sa ovakvim prosekom navatacu se ja para!
Neverovatno. Od 1000 utakmica LE, ja stavio Odenzea i Lokomotivu gg. A 0-% doslo gg!!!
Под један да кажем, јебем матер играчима Браге.
А под два, СВАКА ЧАСТ ОВОМ ЛИКУ - "MrRaziel". Настави тако.
reci da se šališ... dječkonja ima manji procenat pogođenih od džankija, a uzgred, kladi se samo sa virtuelnom lovom...
Од 3 текме које је написао да сам ја видео (солидне квоте), две је погодио.
Пример данас је Рен - Атлетико полувреме икс. Квота 2.15.
zipa, kad se tek pojavio, samo je bezveze lupeto... onda mene nije bilo deset dana, i dođem juče i on igra glupost, oderu likovi 6:0 ove njegove, danas dođe i opali onaj finski hokwj isto tako bezveze i naravno buć... sad je izbrisao taj post...
i onda dođe s tim renom, koji ako ćemo pravo i jeste bio tako očekivan, kao i cijela utakmica...
Јесте, ал и пре тога је написо неку анализу, и дошла та текма, голови неки, лепа квота.
Ал немој да бришеш постове, није лепо децхко.
ma sve je to OK, al' to je i sam rekao, nego nikad nisam volio likove koji se kao neklade al' zato sa tuđim parama ubadaju svaku 10 kvotu preko 2,5...
nebitno, nek' on nastavi, ionako sa teme rijetko ko koga sluša... ja, recimo, samo džankija legendu...
Ја и скочимиша, одушевио ме скоро неком добром анализом. Уземем неке предлоге у разматрање, што да не.
E odigram ja danas Miroslav Radovic daje gol za Legiju u 90. min za pobedu,i on ga da u 88. i ja padnem.... :P
Ne znam da li ste primetili al cela LE je dosla 2+ golova.
Ja pricao sa ortakom popodne o tome i on ode i uplati ovo:
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1061-3751707-916
Блекбурн - Манчестер Сити ГГ
Евертон - Ливерпул 2
Хофенхајм - Бајерн 2
Фрајбург - Борусија Мехенгладбах 2
Рома - Аталанта 1
Интер - Наполи 1
Тотенхем - Арсенал 3+
Болтон - Челзи 2
Хановер - Вердер 3+
Удинезе - Болоња 1
Нец - ПСВ 2
Хартс - Селтик 2
Еспањол - Реал 2
http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1497-7134110-916
Umalo :D
Buri, nemoj da pametujes. Od 4 utakmice koje sam postavio pogodio sam 3 i to kvote 3.45, 2.15 i 2.00. Ocigledno samo tebi nesto smeta.
Za danas fudbal svedska liga: Syrianska FC - Djurgårdens IF 1 kvota 2.65