Кладионица

1. aj da se ne kladimo više ozbiljno, zajebi i evroligu mrtvu sutra, ovo je znak neki da nije ovo sranje za nas

2. Somi ja sam flipnuo totalno brt gledam kako jalovo igraju ko kurac celo prvo nerviram se jer ne mogu da uteraju jedan cak ga i prime u 45om i onda uzmu i sipaju bam bam bam rokaj bre kolko treba da se da 5? 6? Sad cemo bre mi to.cas mi damo gol kad oces

3. ahaha kome ces ti majmune da lupas samare, cvileo bi ko pickica malena da ti lupim samarcinu

4. Ajde Rozenborg ili Sandefjord još jedan gol bilo ko, bilo kooo

5. Hahahha ova tema stvarno ima nešto, neke kletve, mađije

6. Tako je, Dubljeviću, samo trpaj, samo trpaj

7. Uživo barselona ug4.5<, volfzburg 1.

8. Nisam ni pomenuo samare degenko samo nalupavanje jer taj stepen gluposti je prerastao samare treba vas nalupati momacki ko kera kad pocepa nesto u dvoristu sto nije smeo e tako

Jebem li ti i fudbal i drzavu i mafiju i kladionicu i sve nek se tera u picku materinu necu bre uci u kladionicu vise

9. AJDE WOLFSBURG SISICE MALENE 2 GOLA MI TREBAJU PICKE DZABA 15 SUTEVA

10. Prekinite da se kladite jebeno

11. дал ће и ливерпул прелаз

12. Haha nub pa 1 će da daju i to je to, ja čistog keca imam, i uživo sam ih ganjao, dobiće valjda, pojedoše ih.

13. sednem da popijem pice u betu, znam da cu se kladiti, i kao ma necu ajde, i naravno bacim tiket i stavim liverpul prvi ahah

14. Eh, koliko mi je lepo sto se (ne) kladim

15. 2 GOLA WOLFSBURGA JOS AJDEEE MAJMUNI

16. mislim nece doci tiket hah al dal moram odma da padnem na liverpul, eto sta znam nista ne znam

armine mogu ti reci da mi ne ide bolje ni posle izbora druze

17. MA PRIMITE GA BOGALJI AHHAHA

18. E volfzburže jebem ti mater pa ispadnite ko vam jebe majku

19. Prekinite da se kladite bre

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.