Кладионица

1. grohotom se smijem xd

2. reci cu vam da sam dve veceri za redom pogodio nba i da sam zato pomislio hah treca sreca idemo radimo niz se nastavlja, to je to krenulo u zivotu, reko evo ide bolje posle vucica

realnost je surova

3. metar odavde metar odavde

4. I sve lagano ide, opet samo jedna, Sion Lucern 3+ o ne ne ne ne ne dolazi, ne dolazi u moj san

5. Svajcarci su vas sve pojebali i to za lepe pare ne znam sto ih igratr

6. Aj ti nađi nekog ko nas nije pojebao i to za lepe pare pa ću njih da igram

7. Aj ti nađi nekog ko nas nije pojebao i to za lepe pare pa ću njih da igram

Poenta. Nemojte se kladiti vise ok?

8. Boston 219.5 - arminov predlog, samo ovo padam naravno
    Denver H2 (-8.5)
    Irving 24.5 +
    Tomas 30.5 +

To je to, poslednji danas, nema više.

9. Hahah pa majku ti jebem šta je ovo gledajte ove šlogirane slepe miševe u poslednjoj četvrtini dali 4 poena i naravno izgubili usta ih jebem kako sam se iznervirao sada

10. I lajv sam poduvao ajmo,sad,nba spasi me oce kao i uvek

11. јебем им ја матер, имао сам их уживо на тикету да покрију хендикеп 1.5 оно кад су почели да губе са 3 разлике, и кош не могу да дају слепци, само ми они оборише то.

http://i.imgur.com/LgfKB74.png

кад сам видео какав сам слепац да се кладим на утакмицу где има 2 минута до краја, писао сам ливерпул, њукасл и ајакс уживо, надам се да ће то доћи, али да је улетела и валенсија био би јако добар дан.

12. Lepo me je Newcastl sjeb'o. 1X&2+ za isplatu, govna mrtva. I još mi Tot okrenuo u nadoknadi da se ponadam :@

13. ace nas da izbace iz svih takmicenja na zauvek.danas nije moglo biti ociglednije.

14. Luzerpul jebeni kakve su ovo prevare danas

15. ПА ДА ПРИМИ ГА ЛИВЕРПУЛЕ У 88. ПУ ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР И ТЕМУ КАД КАЧИМ ОВДЕ И КЛАДИОНИЦУ И СВЕ МРШУПИЧКУМАТЕРИНУ

16. ма курац више и један тикет да оставим овде, 'ајде здраво.

17. Ovo uzeo od Ace i pojačao malo granice

18. hhahhah polako aleksandre !!!!

19. a jebote bog u picku 4 gola prosek po mecu svi dosli gg3+ osim arsenala i mi naboli kurac pa jesmo invalidi jebeni

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.