reci cu vam da sam dve veceri za redom pogodio nba i da sam zato pomislio hah treca sreca idemo radimo niz se nastavlja, to je to krenulo u zivotu, reko evo ide bolje posle vucica
Hahah pa majku ti jebem šta je ovo gledajte ove šlogirane slepe miševe u poslednjoj četvrtini dali 4 poena i naravno izgubili usta ih jebem kako sam se iznervirao sada
јебем им ја матер, имао сам их уживо на тикету да покрију хендикеп 1.5 оно кад су почели да губе са 3 разлике, и кош не могу да дају слепци, само ми они оборише то.
кад сам видео какав сам слепац да се кладим на утакмицу где има 2 минута до краја, писао сам ливерпул, њукасл и ајакс уживо, надам се да ће то доћи, али да је улетела и валенсија био би јако добар дан.
grohotom se smijem xd
reci cu vam da sam dve veceri za redom pogodio nba i da sam zato pomislio hah treca sreca idemo radimo niz se nastavlja, to je to krenulo u zivotu, reko evo ide bolje posle vucica
realnost je surova
metar odavde metar odavde
I sve lagano ide, opet samo jedna, Sion Lucern 3+ o ne ne ne ne ne dolazi, ne dolazi u moj san
Svajcarci su vas sve pojebali i to za lepe pare ne znam sto ih igratr
Aj ti nađi nekog ko nas nije pojebao i to za lepe pare pa ću njih da igram
Poenta. Nemojte se kladiti vise ok?
Denver H2 (-8.5)
Irving 24.5 +
Tomas 30.5 +
To je to, poslednji danas, nema više.
Hahah pa majku ti jebem šta je ovo gledajte ove šlogirane slepe miševe u poslednjoj četvrtini dali 4 poena i naravno izgubili usta ih jebem kako sam se iznervirao sada
I lajv sam poduvao ajmo,sad,nba spasi me oce kao i uvek
јебем им ја матер, имао сам их уживо на тикету да покрију хендикеп 1.5 оно кад су почели да губе са 3 разлике, и кош не могу да дају слепци, само ми они оборише то.
http://i.imgur.com/LgfKB74.png
кад сам видео какав сам слепац да се кладим на утакмицу где има 2 минута до краја, писао сам ливерпул, њукасл и ајакс уживо, надам се да ће то доћи, али да је улетела и валенсија био би јако добар дан.
Lepo me je Newcastl sjeb'o. 1X&2+ za isplatu, govna mrtva. I još mi Tot okrenuo u nadoknadi da se ponadam :@
ace nas da izbace iz svih takmicenja na zauvek.danas nije moglo biti ociglednije.
Luzerpul jebeni kakve su ovo prevare danas
ПА ДА ПРИМИ ГА ЛИВЕРПУЛЕ У 88. ПУ ЈЕБЕМ ТИ МАТЕР И ТЕМУ КАД КАЧИМ ОВДЕ И КЛАДИОНИЦУ И СВЕ МРШУПИЧКУМАТЕРИНУ
ма курац више и један тикет да оставим овде, 'ајде здраво.
https://beta.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa/1137-3325662-1489
Ovo uzeo od Ace i pojačao malo granice
hhahhah polako aleksandre !!!!
a jebote bog u picku 4 gola prosek po mecu svi dosli gg3+ osim arsenala i mi naboli kurac pa jesmo invalidi jebeni