Кладионица

1. Pa dal gube i pao i fener kakve su ovo lazi

2. Sto ne krece 2. Cet pao?

3. Sta pricas bre proslo pola vec

4. A jebate ne radi aplikacija

5. Al bolje da nije kao da nije pao na parketu nego neki galatasaraj jebeni

6. Pa jebale vas trojke da l ste blesavi

7. Zidovi 4/5 za 3 ovi 0/8

8. Niti ide dvojka niti minus a o h2 da ne pricam bolje

9. A kozer nije ni igrao 2. je l tako rotiraju ili koji moj kurac, igrace 3. Pa pola 4. ?

10. Kasni ti aplikacija, Armine, otprilike 1/13 je

11. Tako je burusise opali trojku bre

12. I njega si izmalerisao, kad bi bar igrao celu treću i pola četvrte šta je ovo šta se dešava

13. Pa udji jedna bre u picku materinu vise kako je izaslo ovo sad ajde kako

14. Kakve je ovo košarka, pa Makabi ima dva poraza zaredom u izraelskoj ligi, tamo nisu prvi ej i sad lagano igraju protiv ovih debila koji ne znaju da smeju da uđu u reket i polože ko ljudi nego samo bacaju kamenje sa trojke

15. O odbrani da ne pričam

16. 1/15 trojke jebate bog u picku pa u drugom ce da ih izlemaju valjda
    A kozer mi je smrdeo samo tako nego aj kaze niki posle i somi jbg totalno nebitna utakmica boga pitaj kome ce dati minute

17. Ja se NADAM kompletno drugacijem prvom poluvremenu, da krenu trojke malo i da se zategne to u odbrani. Mada jedemo govna pao resio prolaz izgleda da su na terenu jedino jer moraju

18. Pa jesu prolaz ali nisu četvrto mesto, valjda im je bitna prednost domaćeg terena

19. Vidi ovo jebote pa šta je bre ovo

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.