Кладионица

1. Ovo je smesno jbg sad cu pobacati tikete cao cao

2. Rad 3/4 i 2/4 za tri haha

3. Coa nub igrao Rada minus, a ja ga retard pratim jao

4. Mislio sam na kozera i bamberg lecki, totalno nebitno, glupo od mene da uzmem igraca sa te utakmice al ajde videcemo to su mu 2 trojke

5. Na Gista sam i zaboravio, koliko on ima, 2 poena? Sve lepše od lepšeg

6. Ma znam, za Pao pričam da njima nije nebitno

7. Istripovao sam se, ide minus na obe valjda(ako je 154 na pao sad sam i zab granice).

A zanimljivo da mocart u lajvu drzi -2,5 na makabi sto bi znacilo da moze pao i da okrene ovo AKO SE SETE DA IGRAJU DANAS. Al se uzdam u to da moraju i neku trojku da pogode...

Evo fenera jbg ajde pao u drugom pls

8. Hendikepu na pao se i ne nadam vise taj lagano moze u kantu

9. Lecki sta cekas sa bajalicama koji kurac ajmo malo gist malo singlton malo rivers

10. Ma nema od ovoga ni go kurac

11. Rivers se upuvao, neće on ni da forsira više

12. Ko za kurac otvore sa po trojkom

13. Kao sultan gledaš sa svog trona
    sada ti je svaka Singltona
    uskoro ćeš ti mene da sanjaš
    i lepoti mojoj da se klanjaš

14. Ne prestajem a stiže flaša ko zna koja
    u komi sam zbog tebe nesuđena moja
    trebaš mi da mi vazduh daš a tebe tako briga baš
    ništa od mene nema Gisto da znaš

15. Kalates imbecil mogli su sici na 3 razlike jbg

16. A barsa vodi hajaha mrs sve

17. Poruka na vratima
    ključeve si vratila
    piše želiš mi svu sreću
    a ja znam da nikad neću
    preko tvoga ponosa - Panatinaikosa

18. Tako je mali tako je singlton masi bacanja haha xd

19. Džoi Aleksander trojke 4/4 ahahaha

20. Jebeni dzo aleksander trojke 4/4. Pa nemojte ljudi me jebati prosto nemojte
    Edit: to lecki xd

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.