Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Hej Fener plati
dužnik ja sam tvoj
imam sada vina dva
i promašen život svoj
Sta gledaju sudije sada? Kolko mrzim tenis svesni niste e
прошао и бамберг, јупи, повраћај јебени, али макар не морам сутра да трчим у кладионицу, имам и за сутрашњи дан.
Bogdan poslednjih 10 poena za Fener
Kakav jebeni olos ovaj kozer mrtvi i znao sam jebeno znao sam znao sve sam ostalo sam odabrao i ajde kozer kao aaaaaaaaaa
trebao si kozera minus brt
Poslednjih 12 i krađa pola minuta do kraja
Imam ja fore brt jos jednu da omasim i opet dobijem vise nego sto sam ulozio a ti kako si?
I onda puste da im daju kos za 3 sekunde...sad ce penal zavrsnica
Gotovo, još Zvezda, Ps?
Tako je bre. Dosao minus i pored produzetka... Makar jedan tiket ziv, od jednog sam se davno oprostio ali zbog panate a ne zbog fenera haha kako se sve okrece a
Bogdan imao 3 poena do par minuta pre kraja, posle vezao 12
U kojoj si to igrao pa se vaze produzeci?
ja sam dobio 19 soma, čekam da mi se napuni baterija pa kačim ovde
Pa svugde se vaze produzeci jer je vezano sa poenima, ne moze za pola tipa da ti vaze produzeci a za pola ne xd
evo mojih 19 soma xDDD
http://image.prntscr.com/image/a5ce98b359164fe5a82031a2b47b4ef3.png
ok, ubijte me.
Za Mocart ne važe produžeci, u svim ostalim važe, ne?
U mocartu za poene ne vazi produzetak sig, u ostalim ne znam ali mislim da samo u sokeru vazi
Ako si imao keca samo u sokeru prolaz
Evo sad gledam u mocartu vidim ne vaze. U ovoj igri sa kombinacijama nista nije dobitno haha jaoj kako cu se smoriti ako ne vazi ni u pinu