Кладионица

1. A onomad sa oly sam imao to na zvezdu i jos branio tiket hahaha sreca pa je dosla odbrana(za mene ne za zvezdu) inace je mogao biti hladan tus aj tiket i da prezalim al odbranu ne bih mogao... Aj nek proveri neko ovo jbg ako moze?

2. Mislim da sve to važi u pinu

3. Mada opet jebem li ga

4. Pa i ja mislim... Al ako ne vazi onda sam bas imao srece sa odbranom onomad xd mrzi me da zovem kladzu sad da vidim jel aktivan tiket moze to na netu nekako da se vidi?

5. Armin radi za kladionice a ovamo kao ne zna ovo ma da

6. смрдљиви моцарт још не књижи макаби па има пола сата да се завршило ало јебем вам мајку прође басконија цела ма јебем им матер носим сутра паре у сокер господска кладионица бре наспрам ових гована

7. A vazi i hendikep u produzecima, znaci mogao je proci i onaj drugi tj biti ziv jos uvek da je fener dobio 7 razlike

8. Coa ova kombinacija jedino u mocartu ne vazi u produzecima hahaha koja govnjiva kladionica

9. па најговњивија, ево фенер ме је јебао тако (добро, и јудо и не знам ко још), да сам био у сокеру - фенер би прошао.

мада да нисам био у моцарту барсине поене би рачунали и у продужетку па бих умало остао и без ових 1200, остали су на 65 додуше али опет џд

10. Ma,uvek je bilo samo u sokeru da vazi nzm koji kurac al dobro je u igri si

A mocart sve igrace za granicu nize imao danas neke i za 2 poena

11. Imam ovo za sutra i ne planiram nista vise. Mozda jos jedan za soma bacim nesto tipa armani prvo 1, real vh2 i cska minus poeni jer se vrv nece cimati puno
    http://i.imgur.com/n3NBxls.jpg

12. па да тако су у међувремену спустили богдана на 14.5 и он даде 15

ма сокер је за баскет господин прави, само минус и ништа више.

13. па најговњивија, ево фенер ме је јебао тако (добро, и јудо и не знам ко још), да сам био у сокеру - фенер би прошао.

A sto brt pises 1 a ne ki1 da vaze i produzeci? Smanje ti kvotu za 0,02 sto je mizerija a umeju da sjebu. Mene od kako je pao ujebao za 45k jer je prosuo 9 razlike u zadnjih 5min pa ih nabio u produzetku ja uvek tako igram koja god da je utakmica
    Edit: mocart dosta smanjuje majku im lopovsku jebem u usta sutra na real kec1,8 a ki1 1,72 haha koje smradine

14. Fun fact: sve 4 danasnje dolaze h2 izgleda

15. да, доста откида моцарт ту, на кеца овако било 1.2, а на ки1 нешто испод 1.15, нема смисла баш то да стављам, а био сам убеђен да ће и кец прелагано да избије, па зато реко' нека. фенер и јудо појебали, чекао бих војтмана на оном главном тикету.

ма, какав је дан, добро је што нисам на нули.

16. још нису прокњижили макаби - панатинаикос, а басконија губи 5 разлике, прокњижиће кад буду окренули јебем ли им семе говњиво

17. Mislis sto jesi na nuli? A u plusu si 200 kinti seres, ps-ove pare su talija xd

18. Jesi video da je i pap prosao onaj dan sa mojim parama hahaha

19. да да мислим што немам нулу на рачуну сад

да сам само мало више среће имао сад бих блејао са једно 10к на рачуну, јуче преодличан дан, али јбг, говњиви ливерпул