Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
треба ми гол на Академика - Авеш
еј, па сат времена је прошло од утакмице и још не пролази, највећа кладионица на балкану мој курац
10 разлике за жалгирис, сад бих пуцао кеца лагано, или макар оно да нико не добија са више од 5, квота 2.2, к'о бог
Pa zovi ih jebote, proknjize ti dok si na vezi
а јебе ми се нека их, ево сад је позеленео резултат, ваљда ће брзо па да гањам ову игру или неки хендикеп 1
едит: прошло коначно
9 poena jebenih utera za 4min a pre toga 2 za 20 pa umri majmune jebeni umri
Preznojio sam se u tremutku jebeno ne mogu vise ovako
A zasto mora mamu vam jebem a zasto se ne desavaju ovakve,stvari kad plus igram
Академика и Авеш, два курвара малена.
Kad se rodis ko govno govno ces i biti celoga zivota i to ti je to
Armine odg sam ti bio tamo ali brises postove zasto to radis decko cemu to jel to lepo? A reci kako bi se obradovao sada da si bibou igrao plus a? Meni se to nikad nije desilo tako
Pa omasio temu jbg da ne ostaje tamo
Nema sta zamisljam jebem im mater svima i sebi degeneriku jebenom i sa evroligom jebenom i sve u kurac
Fun fact: sve 4 danasnje dolaze h2 izgleda
pre 32 minuta
Eeeee ali ovo nije najjaca stvar...jaca je ovo:
Real 2-1
Bamberg 1-2
Makabi 1-2
Baskonija 1-2
PA DOBRO BRE KOGA JEBETE VI?
хех, 7 разлике, 'ајде бобуа једну тројкицу треба ми да изгубите са 5 и мање
Jos ce da ostane na 11 cisto da me popisa jos i kaze mi eto jesi okusio malo srecu kako je a lepo je li e pa nikada nece biti tvoje umri majmune glupi
који реал брт?
и мислим да је водио жалгирис на полувремену, 1 разлике чини ми се.
Fener bre ne znam odakle mi real
ено дод'о сам да је жалгирис водио, али опет 3 друге прелаз, па евролиго што је много много је!
хахах зато ће сад 2-1, ево их на 2 разлике
Dolazi ti ono sa 5 razlike lagano coa xd