U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.
Mondo · 25. Novembar 2010.
Za cou buboa 5 poena sipa po naredjenju odma ma ti si mi ukenjao ovo baksuze vidim ja neka visa sila jebena
Kaže čovek da mu treba Bobua trojka i ono odma dolazi pa el ti naručuješ a la kart?!
Sad produzetak.i dobije baskonija 6 razlike hahahaha to bi bio pis zivi
па не важи ваљда продужетак у моцарту не јеби ме џд
бобуа и ја два брата близанца, комуницирамо телепатијом
Pa za tu igru vazi. Udji u fener proveri. Haha usra te tacno 5 useru jedan
I jeste vodio zalgiris ali opet na 4 tekme tri kontra prelaza pa nemojte ljudi jebem mu majku zato smo pobegli sa fudbala
ма хајте молим вас.....
Crvena Zvezda sutra iz dva u jedan jbg, 3.5 kvota
Probati i obratno jbg 8.5 kvota
Sutra ne igraju Grin i Lodžeski za Olimpijakos, a Laso kaže da će možda da odmori Ljulja, Mačijulisa i Hantera. I ko zna ko će još da odmara, ni Efesu ništa ne znači utakmica, sigurno su šesti, CSKA i Olimpijakos sigurno drugi i treći, Armani i Uniks igraju za začelje...
па да, ваља сачекати да се види шта ће са деколоом бити, мада ко би га знао онда колико ће да игра теодосић, ко је луд да ризикује повреду кад је све решено.
једино је сигуран ленгфорд, игра против арманија, имам утисак да их не воли баш откад су се разишли.
Pa zato minus poeni sve. Igrace ne igram vise.
Kako sam rekao ono, armani poluvreme 1, real h2 i cska minus poeni da
Pitanje za Boska, Ferenca i Shomaru, hteo sam da povezem na tiket
Botafogo 6+
Botosani 6+
Botev Plovdiv 6+
Jel sansa za prolaz oko 55 % ili manja?
Oko 6% ti je sansa
Nadao sam se bar 16, sad ispade 4,4 jbg
Haha trebao mi je sekund
армине, гордон 15.5 + ако фурније не игра?
дај још једног кога имаш да је сигурнији релативно
Ma da, al kad tih 16 posto prebacis u realno(sa svim odlozenim utakmicama i kvotama 1) ispada da imas cak 92 posto da padnes ;)
batlera sam uzeo jos jutros na 26,5 sad je 27,5 al mislim da ide i to
ne igra ni ross za orlando evo vidim
edit" tacnije igrace samo prvo poluvreme pa ako ga ima neko