Кладионица

1. Радуљица 8.5 -
    Моерман 7.5 +
    Курбанов 6.5 -
    Дончић 8.5 +
    Ленгфорд 21.5 +

2. Uuuu ovaj ce da dodje sto posto!

3. sta odigrati danas hm

4. па због тебе и твог баксузирања сам ставио курбанова минус, мада је у претходних 5 утакмица само једном пребацио ову границу и дошао до 9 поена, тако да мислим да је солидан минус, нарочито ако принтезис буде играо.

ленгфорд против арманија јбг, дончић ће да полуди ако љуљ не буде играо, моерман ће да нам стрпа 15 преко дефанзивних велемајстора луке и симоновића, радуљица је у курцу и 8 је много за њега, у претходних 7 утакмица једном само је ишао преко, сасвим леп тикет ако мене питаш.

5. Nikola Milutinov plus

6. vranje u 4 sto igra smrdi u picku materinu kao dolazi kokeza da gleda kvota pala na 1,35 al boga pitaj sta ce biti i kako ce biti ja tu imam prvo 0 golova na predlog onog lika sa 1x2 al sad se brinem da nece da ga lome 2-1

7. isto je ovo opalio ja sam igrao jos jutros na info drugog lika u mozz mislim da je 1,8

<<<Fudbal - Prva Liga Srbije>>>
    Subota - 15:30

Jagodina - Sindjelic 1 (2.05) MaxBet

Ulog: 10000 din.
    Dobitak: 20000 din.

8. Anderson 8.5-
    Mitrović 5.5-
    Raduljica 8.5-
    Voroncevič 8.5-
    Ajon 10.5-
    Pol 10.5-

9. Клејбурн 14.5 +
    Вонамејкер 16.5 -
    Кузмић 9.5 -
    Руди говно 8.5 -
    Грејнџер 10.5 -

10. Ja te volim Klejburne
    još kradeš mi sne
    boli moje ne prolaze

11. Rudi u prošlom kolu došao plus posle milion godina, kontam da je u usponu forme, plus je Mačiulis pod znakom pitanja, plus igraju kući protiv Efesa koji ne igra neku vrhunsku odbranu, meni je on jedan od sigurnijih pluseva vječeras, ali to je samo neko moje mišljenje

12. A mišljenje je kao dupe...svi ga imaju xDDD

13. Gudurić 8.5+
    Kuzmić skokovi 6.5+
    Dženkins asist. 3.5+
    Kurbanov 5.5+
    Zvezda (+9.5) h2

14. imam perfektan tiket igrace evrolige u 7 su svi stavljam posle

15. са свим се слажем сем да је руди у некој форми, далеко од тога, а с друге стране на све то побројано вероватно ни љуља неће бити па ће остали добити више лопти, само ето, зато и јесте руди говно.

а и ту што је истерао у плус, шутирао за три поена 3/3, за два 1/5, свакако не очекујем да понови 100% шута за три, то га је усрало, а говно је па је говно испримаће се да буде неки алтернативни плеј ако не буде љуља па ће додавати и остаде на 6 поена без проблема.

16. u pinnbetu djenka asistencije 2,5 kontam to moze za cenera

17. Imam jedan odličan predlog a to je:
    Rudi Fernandez 9.5+

18. Znači tiket 20:45+:
    Rudi Fernandez 9.5+ (ovo mi je baš fiks večeri)
    Grejndžer 10.5-
    Lengford 21.5+
    Danston 11.5+
    Milano 162.5+
    Real Madrid 163.5+

19. uh što volim kad ovako pljušte tiketi uh uh

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.