Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
I Gudurić plus, da, uz Dončića, Lengforda, Moermana pluseve, Zvezdu, naravno, i Voltersa minus na par tiketa pa šta mi Bog i Marina daju
znam da zeljno iscekujete ali stavicu tek oko pola 7 tiket koji dolazi 100% perfektan je bas bas
Digli moermana na 8,5 e vise nije 100%
Dobije čovek dva fana i odmah se uobrazi
na hijerarhijskoj lestvici kladionice mozzart armin se nalazi na jakom petom mestu, odmah iza uze familije vlasnika
Sta je bre dobio i kad sta pricate to
Pa dva fana dva dukkina druga iz valjeva
Haha pa dukini drugari hahaha
Pozdrav drugari!:)))
Hahaha procitao sam "dana" ne znam kako pa se cudim znam da nije prosao nista od bozica kad su svi prosli engleze
Na papeta sam ljut jako.
Ne, ne, to su ona dva druga koja nisu iz Valjeva. Već ih vidim kako u kladionici pokazuju kako ih je Armin ovde pozdravio, ispunio si im dan, sad ne moraju ništa da dobiju.
Armine bilo bi lepo da na onu zurku povodom zabadanja maksimale pozoves i njih dvojicu kao pocasne goste
IDEMOOOOO
https://www.youtube.com/watch?v=FtLtzBMxgPM
SIGURNO SE MNOGO VESELIM ČIM SAM UDARIO PO KEPS LOKU
Sto na mene ps?
Odbio si me :(
Ja sam udata zena...
Hahah ako ne prate temu od tad nek im neko dostavi link pozvani ste prijatelji dukini a sada i moji bili iz valjeva ili ne, moj san je da napravim utociste za napacene duse
Nekih 40min i dobijate tiket koji prolazi sig
Ok posto vidim da je veliko interesovanje a menjaju se granice polako ucinicu vam i izbaciti tiket cim ovaj status dobije 4 lajka