Кладионица

1. ocemo li veceras u zenske
    prosuo sam kap corbe po mojoj teksas jakni bez rukava a malo mi pade i na duboke starke koje nosim

2. Hahaha jebem ti ovo mi se nikad nije desilo na sve 3 utakmice golovi u prvih 5 min
    Vitese gol
    Bajern gol
    Sevilja gol pa primila inace bi perfektno bilo

3. teca odvrnuo do daske generaciju 5 u svom hyndaiu kad se vraca kuci sa posla u cikagu

4. Go sam, drzim se za kurac i skacem dok u pozadini pici nino-sto stariji sve mi vise fali dok piste rezultati pa za ovo se zivi

5. Maaaa ajdeee seviljaaaaaato stariji sve u i vise fali hahaha evo ga bajern dok pisem sanjaliii smo oboje ko malii a samo sam verovaoo jaa

6. Vitese daje 2 gola proslo u 15.min sta je ovo bracoooooo

7. evo sevilja drka kurac, mora neko jbg

8. pa sta teco ti zivis u americi bogatas a ja dodjem u mocart igram sa ciganima aparate i tikete posle se jebem sa ciganima drkam im kurac rukama i oni meni i ja srecniji od tebe

9. Dade ga ovaj sevilji iz slobodnog u raslje haha pa dobro bilo je lepo dok je trajalo

10. Pa zar nisi reko da je proslo?

11. Pa keceve na bajern i sevilju imam a razmisljao sam i tu da bacim domacin daje 2 slicne su kvote al eto reko da ne kenjam nego standardica u glavu

12. armine drago mi je zbog tebe, sevap jes sreće mi hahaha

13. e kurac usro aleksandar sve

14. ali mi jeste opet srce puno kad vidim da je moj prijatelj srecan zbog mene, a ne ko neki da ne imenujem