Кладионица

1. inace dosla jagodina sto je onaj baja zategao sa 10k ja isto imao al sa onim skotima i kurac

2. (mislim na rezultat 2:1 ali kao crtica zbog onog tvog prelaza a rezultat može i ovako da se piše, razumeš sad?)

3. hahaha e majku im :D

4. Sve realno danas koliko vidim, steta sto nisam odigrao skoro nista...

5. Veseeeeli seee domaciiiine

Jos ove u 15 do 9 da naprcam kvotu 3 i sve ok

6. Pa ja rekoh dolazi sig ti me tu jebeš i šta sad?

7. Ne bih ovo uspeo bez tebe coa dragi

E sad da kazem opet da nije sigurno da postoji vasa porodica, prijatelji itd. Ko zna sta je ovo sto nazivamo zivot i cela ta prica, samo se treba drkati radi sta ti se radi i sta ti donosi zadovoljstvo sve ostalo je laz i jebena prevara

8. Stavi cenera na kvotu pet jašika, uzmi crvenku a laganooo

9. Barsa 2-2i3+ i andjelika kerber 1-1

10. Znas da za kerber kazu da ga pusi kao smokulja

11. Kao mala pusila bratu i rodjaku na slavi

12. šteta što ove 3+ nisam stavio gg3+ jer sve došle u 20.minutu fazon ali dobro

13. Cestitke mome prijatelju dragom i da nastavi u tom maniru

14. hvala prijatelju dragi, znam da smo par puta imali nesuglasice ali ja bih voleo da to stavimo na stranu i da jedno drugom pružimo ruke prijateljstva i da zajedno nastavimo brže, jače i bolje

https://previews.123rf.com/images/qingwa/qingwa1112/qingwa111200313/11397319-One-man-s-hand-extending-for-a-hand-shake-Isolated-on-white-background--Stock-Photo.jpg

15. za trijumfalan Cveti, kao Isus na magarcu da se ušetate u kladionicu:

Čikago, Indijana, Milvoki.

16. Do danas nije uzeo pare nek prestane da se kladi

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.