Hahaah pa jebem ti ingolstade majku u picku da ti jebem kakav tiket mi rusis...povedu 1:0 i darmstad koji ima skor u gostima 0,0,13 im uvali dva komada lazi jebene ovo su sve lazi
Hahah kad sam pročitao post bio sam ubeđen da je arming pisao, poprimio si tu crtu arminovu, vreme je za hlađenje, klađenje na bejzbol je tu odma' iza ćoška
Pogledajte oko sebe i recite mi ko vam moze garantovati da sve nije prevara, ja sam iz dana u dan sve blizi istini, primecujem pukotine u dizajnu i jebacu im kevu
Evo cuka 1:1 sace lomljavina prevara prijatelji prevara
Svi su igrali gg al dzaba kad me pojeba djenova mrtva
Izijes bar jedno 5 govola cistih moglo je biti do sad, 2 rada, ovde moze biti svasta bas.
Cuka 1:1 poluvreme, moraju da pobede i ovu i sledecu jure PO.
Bravo selto
Majku vam jebem u pičku ja
Inače u zatvorenim utakmicama kod nas uvek su strelci oni koje pokušavaju napumpati, znači prospekti za prodaju ili preplaćeni stranci kao Boaći neki
I seltu sam strucno namirisao i stavio samo 3+ al dzaba kad pojeba INTER
često i dvostruki ili trostruki
znači kladite se na Boaćija, Milića ili Ristića
Децо о каквим тучама и навијању ви причате а нисте на утакмици ? Прво крените да идете на утакмице па онда причајте о неком навијању или тучама...
Haha da
Ispromasivao se rad jbg moglo je lagano 1-2 bacih soma bezveze
znači kladite se na Boaćija, Milića ili Ristića
Boaći nije uopšte Zvezdin, Milić je tek došao, ima 3 nastupa, a Ristić je već prodat. G E N I J A L N O !!!!
http://image.prntscr.com/image/f421b2c158fc4d289ef6c6c5784db41f.png
Koja steta somu :(
Hahaah pa jebem ti ingolstade majku u picku da ti jebem kakav tiket mi rusis...povedu 1:0 i darmstad koji ima skor u gostima 0,0,13 im uvali dva komada lazi jebene ovo su sve lazi
Hahah kad sam pročitao post bio sam ubeđen da je arming pisao, poprimio si tu crtu arminovu, vreme je za hlađenje, klađenje na bejzbol je tu odma' iza ćoška
Pa ne mogu reci da nisam namerno iskotistio to njegovo "lazi" jbg xd
Pogledajte oko sebe i recite mi ko vam moze garantovati da sve nije prevara, ja sam iz dana u dan sve blizi istini, primecujem pukotine u dizajnu i jebacu im kevu
Evo cuka 1:1 sace lomljavina prevara prijatelji prevara
ako su svi italijani dosli na golove,doce i lacio napoli.
Jbt ide mi i cuka...lajv sam opalio cuka zero bet 1, zvezda zero bet 1, vosa zero bet 1, ingolstad 1 i everton manje od 1,5 gol na 3:2
Evo i zvezda ide...jaoj ingolstade proklet bio
Edit: mada je everton vec dao 1 jbg