Кладионица

1. Ma sjebaće te everton isto, bez brige xd

2. Dodao sam edit.
    Na jednom imam samo vosu 1, zvezda zero bet 1 i ingolstad 1 bas sam bio ubedjen posle ponistenog gola da ce da daju jos jedan i dali ga majmuni i prime posle 2 ne znam evo bataljuje mi se bas

3. Solidan prelaz Zvezda

4. Ingolštad može kec da dođe, već je bio jedan prelaz skoro, što da ne opet, darmštad je ionako poodavno ispao

5. T zapravo, ingolštat i darmštat, ali ko mu jebe mater

6. ingolsadu ovo za opstanak tekma.ovim drugima manje-vise ne treba nista.tako da kapiram da ce ingolstad navaliti.a i valja zaraditi iz prelaza.

7. Ja sad da se kladim zalepio bih čuku i ingolštat za 500, kvota 7-8 k'o bombona.

8. Pa zato sam ih i igrao jbt, jos im poniste gol u tipa 10om min reko napadaju sad ce. I daju ga lepo u dvadesetom...

Ovaj drugi mi je tek kurcina tu me i vosa jebe i ingolstad

A everton ce ispostovati izgleda, kako volim tako posle prangijanja u prvom da igram drugo 0-1 gol

9. Moto GP

Pedrosa - Dovicijozo 1 (1,6)
    Markez - Vinjales 2 (1,91)

Pwin

10. Moto GP jedino to jos nisam igrao, gde se uplacuje to, kod vulkanizera? xD

11. Jesu ovo dueli sta?
    U mocartu samo pobednici marq 1,9 vinjales 2,7

12. To je dobra kvota u mocartu na pobedu Vinjalesa, u pwin je 2,15 na obojicu a verovatno ga ovu trku može pobediti samo Markez

13. Pa,sto je manja kvota sta fazon moze markez biti 3. A vinjales 2. ? Odma u glavu vinjalesa mozda sa nba stavim

14. Evo ga inglostad jebate

15. Svaki put jedna jebeno haha evo sad selta 1x
    Da sam pametan pa da batalim govno

16. Pa,sto je manja kvota sta fazon moze markez biti 3. A vinjales 2. ? Odma u glavu vinjalesa mozda sa nba stavim

Može, Moto GP je dosta nepredvidiviji od formule 1. Ali danas mislim teško, jedan od njih dvojice dobija IMHO, tako da bi definitivno da imam račun u mocartu igrao to na 2,7

17. Kornjaca danas cenim da uzima tripl dapl koji mu fali, u lanctajmu je utakmica jbg.

E sad. Hoce ga odraditi lagano pa se cuvati za PO ili napraviti neki zverski za jubiljej tipa 45-11-15?

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.