Pa i bolje da ne pratim jokic na 17 a oladipo mentol 6, jos je bilo ecipecipec izmedju njega i adamsa i eto. Jebes ovo sranje vise stvarno ne mogu jebote kako ovo zasto ko mi objasni kupicu mu tramvaj eto
Pa kljucna je bila sesta lebronu da je bio na terenj onako besan zakucao bi 7 puta u produzetku. Ja ne znam ovo samo.meni i armingu moze da se desi al ozb. Ajd i produzetak al i tu su na 2:30 imali 5 razlike jbg to je za lagano privodjenje kraju. Mada i sta ajde produzetak 26 razlike vodis i stigne te budjava rezervna postava sa dilejnijem i muskalom bre a na terenu ti lebron, kajri i lav bre evo opet mi skocio pritisak
Odakle ti snage da kenjaš ovoliko posle svega
Ma daj bre...zelim da se ispovracam sada eto
Pa izmišlja tikete, jasno, zato i može da kenja sad.
Moram priznati, za nekog ko se ne kladi (kao ja npr.), vrhunska utakmica nema šta, konačno i SK da prenosi nešto dobro
rekord nba 36 poena da je stigao tim i pobedio koliko ovi ?
https://static.independent.co.uk/s3fs-public/thumbnails/image/2013/04/25/20/ironman.marvel.jpg
Nema srodera al oce atlanta da ih okrene majku im jebem ako me to sad obori pojescu tiket bez majoneza evo
pre 42 minuta
Video sam sta se desava, nesto da me obori mora...
Snimak hoćemo, može kečap, može urnebes xd
Ma daj brate pa kako ti nije zao da me jebes
badi hild 9 poena prva, gasol 4 sve ce doci jebeno sve ce doci mrtvo kvota 80
Imam na drugom vestb +, galinari +, oladipo + jebem li mu mamu, jokic - kurcina al ko da se sada tome nada mislim da cu na spavanje jos malo
Meni ovaj sa klivlendom bio 15k brt tuga, ovaj drugi 16-17 al ja ne mogu ni da pratim to sada krsta mi
ja ocu da navijam za jokica ili utakmicu ukupno minus da ne dobija ovaj govnar jebem li mu tikete jebene smrdljive kako dolaze ta govna
Pa i bolje da ne pratim jokic na 17 a oladipo mentol 6, jos je bilo ecipecipec izmedju njega i adamsa i eto. Jebes ovo sranje vise stvarno ne mogu jebote kako ovo zasto ko mi objasni kupicu mu tramvaj eto
A žao mi je svega mi nego je toliko ludo bilo da je stvarno smešno
Jokić još 3 poena, a 4 faula ima, eto šta će me oboriti, da najavim odmah.
Mislim armingove 3.2 kvote mi nije žao uopšte aahaahha suze su mi išle
Pa kljucna je bila sesta lebronu da je bio na terenj onako besan zakucao bi 7 puta u produzetku. Ja ne znam ovo samo.meni i armingu moze da se desi al ozb. Ajd i produzetak al i tu su na 2:30 imali 5 razlike jbg to je za lagano privodjenje kraju. Mada i sta ajde produzetak 26 razlike vodis i stigne te budjava rezervna postava sa dilejnijem i muskalom bre a na terenu ti lebron, kajri i lav bre evo opet mi skocio pritisak
E sad je već rešeno.
pre sat vremena
Minesota, real, klivlend...
Oladipo 2-12 hahahah majko sveta i presveta kako ih samo ubadam