Кладионица

1. Nisam ni znao da je 26 bilo na početku četvrte jebemti, mislio sam da je toliko bilo nešto ranije tokom treće, oni su njih stukli 44:18 za četvrtinu jeboteleb

2. Još 54 i Jokić 3, pls pls u inat arminu

3. Haha a da sad sam ti ja kriv, nije tu bilo tvojih postova "IMA BOGA", "uh malo sreće i za mene, gotovo", i onih legendarnih armingovih aahahahah

4. Ima li igde snimak posl 10 sekundi 2 napada gube loptu jebeno pa kako jebeno samo da primis loptu i docice lik da te faulira da sutiras bacanja ajde jednom ali dva puta u 10 sekundi pa jebem ti zivot ovaj govnjivi u picku vise

5. Ma.nije 26 na kraju trece nego ranije al.bilo.je oko 20 sto posto na kraju trece

6. Ma sad gledam rezultat 93-67 na kraju treće za klivlend, tu je bila najveća prednost

7. Brt kriv sam i ja al nije ne bi bio prvi put da napisem tako nesto i prodjem al ti kad mi napises to nema greske na minimum 3/3 si

8. ali muskala i dilejni ahahah

9. Da jokic izlomi obe noge i sjebe karijeru ili da somi dobije tiket ne bih ni sekund stao da razmislim u ovome trenutku da mogu da biram

10. Victor Oladipo misses layup hahahaah

11. Napiše deset ljudi i ja pored - ja kriv... Ok, jedi govna sad, ako si bre pao boli me kurac baš

12. nema od ovoga ni kurac mrš sve vam jebem

13. 2 poena za 2min tako je bre

14. Muskala jebeni dve trojke jedna za prvo vodjstvo i to u produzetku pa ne brt magije neke lazi eto sta je i oladipo sad aj kazite da nisu lazi da neko sutira 3-14 opaaa 3 znaci na 8 je idemo jos 8 mali i jokic minus jbg somi

15. 50 poena za 9 minuta, nema otoga ni kurac

16. Pa evo gledaj sudiju debila crncugu glupu mrs mamicu ti jebem ustasku da ti jebem

17. Pa stvarno nema nemoj da se nadas

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.